Zomerbescherming: make-up basis van MAC met SPF 50 filter – Prep + Prime Face Protect
door VIERGE
| 443 bekeken

De zomer gaat beginnen! Het is hoog tijd om te zorgen voor de gezichtshuid en je voor te bereiden op het warme welkom van de eerste zonnestralen. Hoe kun je dit bereiken? Alles wat je nodig hebt is een make-up basis, gecombineerd met een hoog zonnebrand filter. Daarom heb je geluk dat er cosmetica is zoals Prep + Prime Face Protect SPF 50 van het cosmeticamerk MAC.

Waarom zouden we in de zomer twee verschillende cosmetica op ons gezicht gebruiken? Een crème met UV-filter en een make-up basis zullen uitlopen op het gezicht direct na het aanbrengen. Dus in plaats van het aanbrengen van zoveel lagen van verschillende cosmetica op het gezicht is het raadzaam om slechts één cosmetica product met dubbele eigenschappen aan te brengen. Prep + Prime Face Protect SPF 50 van MAC werkt niet alleen als een make-up basis maar beschermt ons ​​gezicht ook tegen de zon.

Het grote voordeel van Prep + Prime Face Protect SPF 50 van MAC is dat het bestemd is voor alle huidtypes. Allereerst geeft deze cosmetica een matte teint, egaliseert het de huid en bereidt de huid voor op de volgende stap, het aanbrengen van de foundation. Daarnaast werkt het product ook als een zonnebrandcrème omdat het een SPF 50 filter heeft. Uiteraard is dit een vrij hoog UV-filter en is dit voldoende om de gezichtshuid te beschermen tegen de straling van de zon. Bovendien bestaat het product uit twee verschillende filters: een chemische en een minerale, in de vorm van zinkoxide. Welke gunstige effecten brengen UV-filters met zich mee? Het beschermt de huid tegen rimpels, vlekken van de zon en zonnebrand. Tegelijkertijd kan het filter de juiste hoeveelheid zonnestralen in de huid laten doordringen zodat het organisme de mogelijkheid heeft om vitamine D te produceren.

Als het gaat om de verpakking zit het product in een sprankelend, zwart doosje. Deze make-up basis zit in een plastic flacon met een dekseltje aan de onderzijde. Prep + Prime Face Protect SPF 50 staat op de dop waardoor de resten van de cosmetica gemakkelijk naar beneden lopen, wat het op zijn beurt makkelijk maakt om de cosmetica eruit te krijgen. Met andere woorden, deze make-up basis zal niet verspild worden. Bovendien is de verpakking elastisch genoeg om het door de helft te knippen (bijvoorbeeld met een schaar) om ook de laatste druppels van de cosmetica van MAC te kunnen gebruiken. Ten slotte bevat één flesje Prep + Prime Face Protect SPF 50 van MAC 30ml van het product.