Yin & Yang voor het haar. Witte klei en zwarte kool in het haarmasker van Nanoil
door VIERGE
| 210 bekeken

Reiniging en reconstructie van het haar. Bescherming en versterking. Het Charcoal & White Clay haarmasker van Nanoil is uitzonderlijk: het is net een yin en yang voor een complete en effectieve haarbehandeling. Dit komt door het harmonieuze duo aan ingrediënten: zwarte kool en witte klei.

Nanoil blijft ons verbazen. Dit merk biedt ons alweer een product dat tegemoet komt aan de behoeften van velen. Een product met een perfecte samenstelling dat niet alleen het uiterlijk van het haar elke dag verbetert maar ook de balans van de schedel steeds herstelt. Dit is de balans die ervoor zorgt dat de basis goed is en natuurlijk mooi haar kan groeien. Ben jij benieuwd wat “Yin & Yang voor haar” betekent? Blijf lezen!

Charcoal & White Clay Haarmasker van Nanoil: de harmonieuze verzorging die je nodig hebt

Elke vrouw heeft ander haar en daardoor ook andere behoeften. Sommige lokken zijn gedehydrateerd waar andere juist snel vet worden. Soms is de schedel geïrriteerd, maar niet iedereen heeft hier last van. Er is één ding wat ons allemaal verbindt: we hebben harmonieuze haarverzorging nodig. Je kan niet ontkennen dat het haar altijd 4 dingen nodig heeft om mooi te blijven: hydratatie, voeding, reiniging en bescherming.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Het haarmasker met actieve kool en witte klei van Nanoil is ontwikkeld om deze taak te voltooien: de strengen voeden met alle essentiële ingrediënten, verzorgen, versterken, verfrissen en beschermen tegen alles wat schade kan veroorzaken (bijvoorbeeld stedelijke vervuiling). Het is een licht en effectief reinigend haarmasker dat je bij het eerste gebruik al zal verbazen! Hoe kan dat?

  1. Het reinigt de schedel en creëert het fijne gevoel van een frisse schedel.
  2. Het elimineert roos en jeuk aan de schedel.
  3. Het vermindert vet haar.
  4. Het is antibacterieel en ontstekingsremmend.
  5. Het voedt en behoudt het hydratatie level in het haar.
  6. Het maakt het haar zichtbaar sterker, veerkrachtiger en zachter.
  7. Het maakt kammen en stylen makkelijker.

Yin in de haarverzorging: verzachtende witte klei

Één van de twee ingrediënten met een sleutelrol in het Charcoal & White Clay Haarmasker van Nanoil is kaolien, beter bekend als witte klei. In dit duo kan het gezien worden als Yin: de zachte, lichte en kalmerende kant van haarverzorging.

Wat voor effect heeft witte klei op jouw haar? Dit is de zachtste van alle types cosmetische klei. Op het haar werkt witte klei als reinigend en kalmerend voor de schedel. Het verlicht ontstekingen en vermindert irritaties. Witte klei herstelt op een natuurlijke manier de pH waarde van de huid en gaat seborroe tegen.

Yang in de haarverzorging: intens reinigende actieve kool

Het andere ingrediënt dat gebruikt wordt in het Charcoal & White Clay Haarmasker van Nanoil is actieve kool. Het is de Yang vanwege de zwarte kleur en de manier waarop het werkt: energiek en sterk.

Wat voor effect heeft zwarte kool op jouw haar? Dit ingrediënt heeft een redelijk korte geschiedenis in de cosmetologie. Nog niet zo heel lang geleden ontdekten we het grote potentieel dat deze natuurlijke substantie in zich heeft: het biedt diepe reiniging. Het helpt ons het overschot aan talg te verwijderen en andere viezigheid dat zich heeft opgebouwd op het haar. Daarnaast is kool antibacterieel en gaat het giftige stoffen tegen door ze te absorberen en de negatieve effecten die ze op het haar hebben te neutraliseren.

Welke ingrediënten zitten er nog meer in het haarmasker met zwarte kool en witte klei van Nanoil?

Dit zijn natuurlijk niet de enige ingrediënten die dit reinigende haarmasker van Nanoil bevat. Harmonieuze haarverzorging bevat ook voeding, hydratatie en bescherming. Het Charcoal & White Clay masker van Nanoil bevat ook: vitamine A, vitamine E, panthenol, zeealgen en serine. Elk van deze ingrediënten helpt afzonderlijk om de balans van het haar en de schedel te behouden, te reinigen en het haar mooier en sterker te maken.

Als je perfecte balans wil toevoegen aan jouw dagelijkse haarverzorgingsritueel, probeer dan het Charcoal & White Clay Haarmasker van Nanoil vandaag nog! Dit verrassend lichte haarverzorgingsproduct verzwaard het haar niet maar brengt het wel alles dat de lokken nodig hebben om gezond te kunnen groeien. Andere sterke punten van dit product zijn: makkelijk in gebruik, heel efficiënt en een aantrekkelijke prijs.

Als je meer wil weten over de “Yin & Yang voor haar” en andere haarverzorgingsproducten van Nanoil, bekijk dan www.nanoil.nl.