Waar, hoe en waarom moet men de Skinflash Highlighter van Dior gebruiken?
door VIERGE
| 429 bekeken

In het algemeen zijn highlighters uiterst praktische en nuttige cosmetica. Dankzij deze wordt de gezichtshuid optisch groter, mooier en natuurlijker en gezonder. Bovendien lijken de ogen groter en lijken ze een expressiever uiterlijk te krijgen. Weet je, hoe, waar en om welke reden je de Skinflash van Dior moet gebruiken?

De Skinflash Highlighter van Dior camoufleert alle onvolkomenheden van de huid te beginnen met kleine verkleuringen en littekens, tot gesprongen haarvaten, zwellingen onder de ogen en een algemene grijze teint. Bovendien helpt een highlighter bij het vormen van het gezicht, waardoor we de ovale omtrek van ons gezicht kunnen creëren. De applicator, in een vorm van een borstel, vergemakkelijkt het gebruik van de Dior cosmetica. Nu we het toch hebben over de toepassing kan Skinflash op of onder een make-up foundation worden gebruikt of worden gebracht als een enkel product. Voor een beter highlight effect is het raadzaam om cosmetica met een heldere tint te kiezen (in principe één toon helderder dan onze eigen teint.) Skinflash maakt gebruik van vier kleuren waaruit je kunt kiezen – 001 Rosy Glow, 002 Ivory Glow, 003 Apricot Glow en de 004 Universal Light.

Welke delen van mijn gezicht moeten worden bedekt met de Skinflash van Dior? Het voorhoofd (let wel, alleen het middelste deel hiervan) de brug van de neus, evenals de punt van de kin, want dit maakt ons gezicht optisch slanker. Als je de highlighter onder de wenkbrauwen, in de binnenste hoeken van de ogen en onder de onderste oogleden gebruikt (naast de binnenste hoeken van de ogen) lijken je ogen meer open en groter. Om het effect van grotere lippen te bereiken, moet je de highlighter aanbrengen boven de bovenlip, in het bijzonder op de zogenaamde Cupido boog.

Met wat moet de Skinflash van Dior worden aangebracht en hoe kun je deze highlighter mengen? Omdat de Skinflash komt in de vorm van een highlighter, veroorzaakt het geen problemen als het gaat om het aanbrengen van het product (andere highlighters moeten vaak worden aangebracht met een make-up kwast.) Bovendien kan een make-up foundation worden gemengd met de highlighter waardoor je het kunt aanbrengen met een borstel of gewoon met je vinger.