Verwennerij voor de huid. Zuiverende cosmetica voor de gezichtshuid van Rouge Bunny Rouge.
door VIERGE
| 765 bekeken

Reinigingsbehandelingen voor het gezicht en het lichaam moeten zeker worden opgenomen in de dagelijkse verzorging. Inderdaad, een gezuiverde huid is een teken van gezondheid, schoonheid en jeugdigheid. Als je het zuiveren van de huid associeert met een onaangename klus, is het tijd om de nieuwe make-up remover van Rouge Bunny Rouge te leren kennen.

Make-up Melt Cleanser van Rouge Bunny Rouge

Is het mogelijk dat een balsem make-up kan verwijderen? Het lijkt erop van wel. Het merk Rouge Bunny Rouge heeft producten die make-up kunnen verwijderen met een minimale inspanning van de gebruiker. Hoe werkt dit? Bij het contact met de warmte van de huid, smelt de balsem zonder de teint te laten verdwijnen van het oppervlak. Na het toevoegen van water, begint het product te schuimen waardoor het zelfs waterproof make-up kan verwijderen. Bovendien wordt de huid fris, gezuiverd, glad en gehydrateerd. Boordevol geweldige ingrediënten zoals cacaoboter en kamille, uniflorus, eucalyptus en verzachtende lavendelolie is het product in staat om de gezichtshuid te verzachten en te verfrissen.

Hoe moet de zuiverende balsem van Rouge Bunny Rouge worden gebruikt? Het kan zowel in de ochtend als in de avond worden gebruikt. Met betrekking tot de bovengenoemde ingrediënten irriteert het niet en is het 100% veilig. Bijgevolg is het geschikt voor elk huidtype. Dit product kan worden toegepast op droge huid en vervolgens voorzichtig worden ingemasseerd met de vingertoppen. Bovendien kunnen restjes worden verwijderd met behulp van wattenschijfjes, tissues of een nat doekje. Het grote voordeel is dat het product kan worden gebruikt in plaats van toners of foundation.

Gentle Cleansing Water van Rouge Bunny Rouge

Deze raadselachtige naam van dit product staat voor de micellaire vloeistof. Het wordt gebruikt om de gezichtshuid te ontdoen van make-up resten en waterproof make-up. Heel belangrijk is dat het product geen olieachtig laagje achterlaat op het gezicht. Ondanks dat het make-up verwijdert, geeft dit product ook hydratatie, verfrissing en verkoeling. Het is aanbevolen voor alle huidtypes want deze Gentle Cleansing Water bevat geen parabenen, geuren, alcohol of zeep.

Hoe kun je Gentle Cleansing Water gebruiken? Ten eerste, doe je wat van deze micellaire reinigingslotion van Rouge Bunny Rouge op een wattenschijfje. Ten tweede, masseer je met ronde bewegingen de gezichtshuid, vanaf het voorhoofd tot het decolleté. Deze procedure moet tweemaal worden herhaald om alle onzuiverheden volledig te verwijderen. Ten slotte kan het product ook in de ochtend worden gebruikt om de huid te verfrissen en voor te bereiden op het aanbrengen van de make-up.