Verfrissende Face Mist van Bobbi Brown
door VIERGE
| 585 bekeken

In de zomer heeft onze gezichtshuid verfrissing nodig en een make-up fixer. Het make-up merk Bobbi Brown combineert deze twee belangrijke eigenschappen voor vrouwen met succes. Als gevolg daarvan kunnen de liefhebbers van levendige en vlekkeloze make-up gebruikmaken van deze Face Mist. Laten we kijken hoe de Face Mist van Bobbi Brown werkt onder alledaagse omstandigheden.

Dior Vernis

Allereerst is de Face Mist van Bobbi Brown een cosmetica die bestemd is om de huid van het gezicht, de hals en het decolleté te vernieuwen, te regenereren, te voeden en te hydrateren. Ten tweede, maakt de spray de huid lichter en geeft het tegelijkertijd een fijne natuurlijke glans. Bovendien fixeert het product make-up en beschermt het tegen klonteren en vervagen. De Face Mist is samengesteld uit, onder andere, glycerine en pantothenol, die verantwoordelijk zijn voor de hydratatie van de huid. De samenstelling bevat ook kamille, groene thee en komkommer extracten. Deze componenten helpen bij het verlichten van irritaties en het regenereren van de vermoeide gezichtshuid.

De Face Mist van Bobbi Brown kan worden toegepast op twee verschillende manieren. Ten eerste kan het direct worden gespoten op het gezicht, om het meer te hydrateren en het fris te maken. Ten tweede kan het product ook worden toegepast over make-up om het langer dan normaal te laten houden.

Bovendien is de Face Mist van Bobbi Brown verpakt in een klein, donker flesje dat wordt afgesloten met een pompje. Zo’n applicator maakt het sproeien van de vloeistof op het gezicht mogelijk, vanaf elke afstand en vanaf elke plaats. Een flesje bevat 100ml van de cosmetica.

Face Mist DIY

Om je eigen zelfgemaakte Face Mist te kunnen maken heb je nodig: een fles met verstuiver (deze kunnen eenvoudig worden verkregen in elke apotheek), groene thee (hetzij in de vorm van blaadjes of zakjes) of twee lepels gedroogde lavendelbloemen (ook verkrijgbaar bij drogisterijen.) De thee of lavendel (kies de smaak die je het beste bevalt) bedekken met kokend water en gedurende 15 minuten opzij zetten. Daarna haal je het door de zeef en giet je het in het flesje met de verstuiver. De lavendel Face Mist kan worden verrijkt met een essentiële olie, terwijl de groene Face Mist kan worden verrijkt met enkele druppels vitamine C. Beide producten regenereren irritaties, vernieuwen onze huid en ons haar en geven het een geweldige geur.