NIEUW BINNEN: Nanoil heeft een hit gelanceerd! Het beste Vitamin C Face Serum
door VIERGE
| 126 bekeken

We vinden het niet leuk om te zeggen, maar degenen die denken dat een goed gezichtsserum innovatieve en nieuwe stoffen moet ontvangen, die heeft het fout. De huid is niet zo veeleisend. Het enige dat nodig is, zijn geteste en bewezen ingrediënten van topkwaliteit. De echte, ongeëvenaarde hit in huidverzorging is vitamine C: het biedt jouw huid de beste kwaliteit, hier heb je altijd van gedroomd. Waarom is het Nanoil Vitamin C Face Serum het best? Lees hier hoe je het beste eruit haalt!

gezichtsserum met vitamine c Nanoil

Vitamine C in huidverzorging: Erkend? Waarvoor?

Omdat het een bron van jeugdigheid is, wordt vitamine C door veel experts nog steeds gezien van de koningin van de vitaminen. Het is bewezen dat onze huid een dagelijkse dosis van deze essentiële voedingsstof nodig heeft om er jeugdig en veerkrachtig uit te zien. Ook huidimperfecties zoals acné, verkleuringen, pigmentvlekken en rimpels verschijnen niet op een huid die op regelmatige basis behandeld wordt met vitamine C. Zonder vitamine C ziet de huid er dof en vermoeid uit, verliest het zijn goede gezondheid en verouderd het sneller. Zonder twijfel is vitamine C een boost voor de huid en is het ongeëvenaard. Waarom houden we zo van vitamine C?

 • Het verheldert de huid in een vingerknip.
 • Het ontspant en revitaliseert de huid.
 • Het egaliseert de huidskleur.
 • Het vermindert verkleuringen, rimpels en acné.
 • Het werkt als een facelift.
 • Het s perfect geschikt, ongeacht hoe oud de huid is.

Beste vervoerder van vitamine C? Gezichtsserum

Het paradox rondom vitamine C is dat het aan de ene kant een ongelooflijk stevige stof is, die het verouderingsproces van de huid kan vertragen. Aan de andere kant is vitamine C relatief delicaat, het is instabiel (oxideert snel). Daardoor is het erg lastig om de huid te voeden met vitamine C omdat ascorbinezuur snel afbreekt voordat het de diepere huidlagen bereikt heeft. Daardoor lukt het ons vaak niet om de juiste hoeveelheid vitamine C in de huid te krijgen. Dit is de reden waarom het, hoewel het een pure vorm van vitamine C is, niet veel deed in de cosmetische industrie. Synthetische vervangers voor vitamine C worden ook niet enthousiast ontvangen.

Recent hebben wetenschappers de fijnste en meest stabiele vorm van vitamine C ontwikkeld, 3-0-ethyl ascorbinezuur. Dit is een echte hit op het gebied van huidverzorging. Deze stabiele vorm van vitamine C zit in het gezichtsserum van Nanoil en maakt het één van de beste gezichtsserums met vitamine C.

@nanoil.official##nanoil ##skincare ##vitaminc ##faceserum

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Hoe werkt het gezichtsserum met vitamine C van Nanoil?

Het kortste antwoord is: het is gewoon het beste, maar je verwacht waarschijnlijk meer dan dat. Laat me je vertellen dat het gezichtsserum van Nanoil het meest effectief is om dat het de beste en meest stabiele vorm van vitamine C bevat, gewonnen uit puur ascorbinezuur. Met andere woorden: dit is de meest fijne vorm van vitamine C ontwikkeld in laboratoria voor doeleinden op het gebied van beauty. Het gezichtsserum van Nanoil bevat ook andere ingrediënten van topkwaliteit. Samen creëren ze een formule waar de huid van geniet. Wat zijn die andere ingrediënten van topkwaliteit?

Het beste gezichtsserum met vitamine C: ingrediënten in Nanoil

 • Stabiele vitamine C: in zijn fijnste vorm, super effectief, in de vorm van het bovengenoemde 3-0-ethyl ascorbinezuur dat de huid verheldert, ontstekingen vermindert en oxidatie tegengaat.
 • Boerhavia diffusa wortelextract: een natuurlijke antioxidant de het verouderingsproces van de huid effectief vertraagt.
 • Propaandiol: een natuurlijk afgeleide glycol biedt een boost voor vitamine C; het verbetert de penetratie van alle voedende stoffen en vult de huid met vocht.
 • Sorbitol: een effectief hulpmiddel in de strijd om het vochtgehalte in de huid te verhogen; het maakt de huid ook glad.

aanbevolen gezichtsserum met vitamine c Nanoil

Vitamine C Face Serum van Nanoil: effecten & reviews

Dit gezichtsserum is zonder twijfel geliefd bij vrouwen. Het voldoet 100% aan de verwachtingen. Het serum werkt direct en verbetert de huid vanaf de eerste dag van de behandeling. Dit gezichtsserum met vitamine C is onvervangbaar in het ochtendritueel. Dankzij Nanoil ziet het gezicht er gezond uit en worden alle tekenen van vermoeidheid of slaaptekort gecamoufleerd door een jeugdige glans. Bovendien werkt het serum als een facelift. Zo beschrijven vrouwen de effecten van het Vitamin C Face Serum van Nanoil:

 • “Eenmaal gebruik van het Nanoil gezichtsserum was genoeg om mijn huid ontspannen te laten voelen en te laten stralen.”
 • “Nanoil is het beste vitamine C gezichtsserum: grote inhoud, super effectief, gaat lang mee en kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden.”
 • “Er is geen ander serum dat mijn huid zo verjongd en verhelderd heeft als Nanoil. Zelfs verkleuringen zijn verdwenen!”
 • “Gaat acné tegen en kalmeert ontstekingen. Nanoil is het beste gezichtsserums dat helpt in het gevecht tegen acné.”

Favoriete gezichtsserum met vitamine C Nanoil

Hoe gebruik je het Nanoil Vitamin C Face Serum?

Dit gezichtsserum kan los of voorafgaand aan een moisturizer gebruikt worden. Het is ook een optie om het te combineren met een soortgelijk huidverzorgingsproduct dat hydraterende eigenschappen heeft (zoals hyaluronzuur of een natuurlijke olie). Het Vitamin C Face Serum van Nanoil verheldert de huid zichtbaar en verbetert de dagelijkse bescherming van de huid. Het stimuleert de synthese van collageen, dit maakt het één van de beste huidverzorgingsproducten van zijn type, die nu beschikbaar zijn op de markt. Het kan gebruikt worden op alle huidtypen. Het maakt niet uit of je huid verouderd, vet of gevoelig is: geef het Nanoil Vitamin C Face Serum een kans!