Lashcode: Het wimperserum dat je moet hebben!
door VIERGE
| 138 bekeken

Mascara gebruiken, nepwimpers opdoen, extensions laten zetten: het maakt niet uit welke manier jij kiest om jouw wimpers te definiëren, er is niks dat een beter resultaat geeft dan een goed wimperserum. Hoe kies je de beste tussen alle verschillende soorten? Eén van de meest interessante aanbiedingen, vooral voor degenen die zoeken naar een product met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is het Eyelash Serum van Lashcode. Dit product wordt door velen beschreven als het beste wimperserum op de markt.

De staat van de wimpers wordt bepaald door de lengte, dikte en de manier waarop de wimpers eruit ziet. Als je wil dat jouw wimpers er prachtig uitzien moet je ze goed verzorgen: diepe reparatie, voeding en hydratatie zijn de drie sleutels naar prachtige, volle wimpers.

Helaas is er geen kortere weg naar prachtige wimpers. Extensions, nepwimpers en dikke lagen mascara maken de wimpers alleen maar zwakker. Als je deze negatieve factoren combineert met stress, vervuiling, ziekte en slechte verzorgingsgewoonten heb je het perfecte recept voor dunne, korte en broze wimpers. Wat kun je doen om ze weer gezond en glanzend te krijgen?

Manieren om prachtige wimpers te krijgen

Perfect gedefinieerde wimpers verbeteren jouw look, de ogen zien er meer uitgerust uit en onzuiverheden vallen minder op. Hoe krijg je dit? Bekijk deze drie manieren om prachtige wimpers te krijgen.

 • Make-up op een zachte manier verwijderen: de meest voorkomende reden voor beschadiging van wimpers is het verwijderen van mascara door een wattenschijfje over de fragile haartjes te wrijven. Een micellaire reiniger is een betere keus omdat dit de mascara verwijderd en de viezigheid op een zachte manier verzameld waardoor de wimpers niet beschadigd raken.
 • Uitgebalanceerd voedingspatroon / supplementen: door het juiste voedsel te eten breng je de wimpers voedingsstoffen. Dit is essentieel voor gezonde wimpers. Als je de haartjes wil repareren moet je ervoor zorgen dat jouw dieet rijk is aan vitamine E, vitaminen uit de B-groep, omegazuren en mineralen (zink, silicium en selenium).
 • Wimperserum: het voedingspatroon en de supplementen zijn misschien niet genoeg. Probeer professionele hulp in de vorm van een wimperserum. Dit serum repareert de wimpers op een effectieve manier, stimuleert de wimpergroei en geeft de wimpers meer body zodat ze meer zichtbaar worden.

Het wimperserum dat je moet hebben

De volgende vragen komen nu naar boven: Wat is het beste wimperserum? Welke moet je kiezen? Dit is inderdaad een lastige kwestie, vooral je jezelf realiseert dat het uiterlijk en de gezondheid van de wimpers afhangen van dit product.

Je kunt vrienden en bekenden om aanbevelingen vragen, je kunt op beauty blogs en forums zoeken naar het beste wimperserum, je kunt de duurste kopen of juist het eerste serum dat je in handen krijgen. Maar je kunt ook kiezen voor het wimperserum van Lashcode: een beproefd en effectief product dat bekend staat om zijn formule met hoogwaardige ingrediënten.

Wat moet je weten over het Eyelash Serum van Lashcode?

Het Eyelash Serum van Lashcode is een geavanceerd wimperserum dat recent op de markt is gebacht. Ondanks vele concurrenten is het wimperserum van Lashcode nu één van de beste. Waarom? Omdat het echt een geweldig product is. Twee dingen die het zo goed maken is de hoge effectiviteit en de langdurige resultaten.

Lees hier waarom het Eyelash Serum van Lashcode de beste keus is die je kunt maken!

VOORDELEN VAN LASHCODE SERUM

De effecten dat het Eyelash Serum van Lashcode geeft zijn het meest belangrijk om te bespreken. Wat gebeurt er als je dit product dagelijks gaat gebruiken? Je moet 3-4 weken wachten om de eerste resultaten te kunnen spotten. De effecten zijn het wachten zeker waard. Het Eyelash Serum van Lashcode:

 • versterkt de wimpers.
 • voedt en hydrateert.
 • verminderd de uitval van wimpers.
 • stimuleert groei van de wimpers.
 • intensiveert de kleur en laat de wimpers meer glanzen.
 • maakt de wimpers dikker en langer.
 • zorgt ervoor dat de wimpers er voller uitzien.

Deze effecten zie je vanaf het begin tot het eind van de behandeling (het blijft een aantal maanden zichtbaar).

INGREDIËNTEN VAN LASHCODE SERUM

Al deze voordelen van het wimperserum van Lashcode komen door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die het bevat. Lashcode is een licht product dat samengesteld is met stoffen die de wimpers verzorgen. Ze zijn geconcentreerd en daardoor is elke druppel serum zo effectief als het zijn kan. Het serum bestaat uit de beste ingrediënten: stoffen die groei van de wimpers stimuleren, de wimpers versterken, repareren en voeden. Het beste is: de formule van Lashcode is geheel natuurlijk.

GEBRUIK VAN LASHCODE SERUM

Als we het over dit product hebben is er nog één ding belangrijk om aandacht aan te geven: het Eyelash Serum van Lashcode op de juiste manier gebruiken. Het zijn drie simpele stappen. Dankzij deze stappen zal het makkelijk voor je zijn om het serum van Lashcode te implementeren in jouw dagelijkse schoonheidsritueel.

 • Stap 1. Make-up verwijderen en oogleden reinigen.
 • Stap 2. Het serum van Lashcode verspreiden op de basis van de wimpers van het linker oog.
 • Stap 3. Dezelfde handeling als stap 2, alleen dan met het rechter oog.

Is het rendabel om het Eyelash Serum van Lashcode te kopen?

Zonder twijfel: JA! Het is op dit moment één van de beste wimperserums die aangeboden wordt. De samenstelling is erg goed, de consistentie is licht en de effecten die je met dit serum kunt bereiken zijn echt dramatisch goed. Je kunt van al deze voordelen genieten voor een eerlijke prijs. Het Eyelash Serum van Lashcode is het waard om te kopen (wij raden je aan om het op de officiële website te kopen www.lashcode.nl), ook omdat de één tube van dit serum erg lang meegaat, tot wel 6 maanden!