Flirterig mooie wimpers met Lashcode-mascara
door VIERGE
| 6543 bekeken

Lashcode best beoordeelde mascaraLashcode is de waterdichte mascara

Het geheim ligt in de perfecte combinatie van zorgstoffen en ultrazwarte pigmenten waardoor het uiteindelijk mogelijk is om de maximale lengte, het volume en elke wimper precies op een snelle en eenvoudige manier te bouwen. Als gevolg hiervan is het verkregen effect gelijk aan verbluffend lange en dikke wimpers en verbeterde wimperdichtheid die zichtbaar is langs de wortellijnen. Dankzij deze levert de mascara zogenaamd het open oog & effect, waardoor de ogen optisch groter worden.

Lashcode maakt het mogelijk om uitzonderlijk mooie wimpers te verkrijgen zonder ze samen te laten klonteren; het schilfert ook niet af. Dit effect is mogelijk dankzij de precieze borstel die alle haarlengtes behandelt. Het definieert zelfs het kleinste haar dat zich in de ooghoeken bevindt, terwijl het de wimpers die groeien in het onderste ooglid, ook subtiel grijpt.

Dankzij deze look wint de look charme, diepte en frisheid
Lashcode wand omgaat met alle wimpertypen en past zich perfect aan hun structuur aan.

Het scala aan zorgstoffen gesloten in een elegante monochromatische fles maakt wimpers elke dag mooier.

Voor de voeding en regeneratie die verantwoordelijk zijn:

  • vitamine E neemt deel aan de wederopbouwprocessen van wimperhulzen
  • argininehydrateert, voorkomt wimperverlies en stimuleert de groei
  • panthenolonderhoudt wimpers in goede staat, levert glans en verbetert de elasticiteit
  • soja scheut extract versterkt wimpers vanaf de wortels en gaat overmatig wimperverlies tegen
  • tarwespruitenextract regenereert en presenteert wimpers met glans, een goede gezondheid en mooie kleuren
  • baicalein creëert een beschermend schild en maakt ze bestand tegen beschadiging tijdens bijvoorbeeld krachtige oogmake-upverwijdering

Unieke, goed geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten met intensieve zwarte pigmenten vormen een uitzonderlijke formule dat

  • Lashcode is zeer duurzaam; we kunnen genieten van de handige en onveranderde consistentie voor meer dan 6 maanden.
  • De mascara heeft geen wimperklieren maar scheidt ze precies zo goed als dat het elke wimper afzonderlijk krult.
  • Lashcode hoeft niet te creëren klonteren of schilferen af, waardoor je zelfs ’s avonds, na een drukke dag, er zeker van kunt zijn dat de wimpers er perfect uitzien.
  • De mascara bedekt haar met de sterk verzadigde zwarte kleur, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw wimpers zien er prachtig uit op elk moment van de dag, bij elke bliksem, geweldig met hun intensieve kleur.

Lashcode biedt perfecte en moeiteloze make-up dankzij de hoogwaardige siliconenborstel van de uitstekende ergonomie. Dankzij het zorgt u ervoor dat uw wimpers een prachtige en perfecte uitstraling hebben, zelfs als u niet zelf een make-upexpert bent of als u een intensieve levensstijl leidt en u niet veel tijd aan ochtendmake-up hoeft te besteden.

product website: lashcode.nl