Ervaar het ​​genot van het aanbrengen van film make-up. Highlighting Powder Glamour Glow van Kryolan  
door VIERGE
| 2774 bekeken

De cosmetica van Kryolan in een notendop

Het merk Kryolan staat bekend om de productie van cosmetica en make-up accessoires die bestemd zijn voor de karakterisering, de verzorging en de kleuring van de huid. Deze producten worden gebruikt in de kleedkamers van het theater, bij films evenals backstage bij modeshows. Kryolan is ook populair bij professionele make-up liefhebbers, stylisten, kunstenaars en bij hen, die dagelijks niet alleen voor het werk, maar ook voor feesten make-up aanbrengen.

Wat is er nieuw van Kryolan?

Het is geen geheim dat Kryolan zijn aanbod telkens vernieuwt en zorgt voor de kwaliteit en tegelijkertijd de diversiteit van hun producten. Deze keer biedt Kryolan visagisten en mensen die professionele make-up waarderen een verhelderende poeder – GlamourGlow.
Deze cosmetica zit in een klein metalen doosje. Binnenin vindt men een spiegeltje en een zakje met een applicator. Wat betreft het zakje, deze is gelegen onder het poeder en wordt gekenmerkt door een aantal gaten voor de luchtcirculatie. De set is verpakt in een zilveren kartonnen doosje met daarop het merklogo – het teken van het kenmerk van het product. Verder is het gewicht van de GlamourGlow ​​10 gram. Net zo belangrijk zijn de kenmerken van de cosmetica zelf. Allereerst is dit een verhelderende poeder van Kryolan die gemakkelijk aan te brengen is en geen vlekken of oneffenheden vormt. Dit lijkt vrij logisch omdat een actrice een foutloze huid moeten hebben. Ten tweede, biedt de cosmetica een licht gloeiend effect waardoor de huid een gezonde en stralende look krijgt. Ten derde kan GlamourGlow worden gebruikt om het gezicht vorm te geven door middel van toepassing op de juiste vlakdelen. Ten vierde, kan deze cosmetica ook worden gebruikt als oog make-up. Indien toegepast onder de wenkbrauwen, in de binnenste hoeken van de ogen en rechts boven deze, lijken de ogen groter en breder.
GlamourGlow poeder van Kryolan is beschikbaar in de volgende vijf kleuren: Pluche Peach, Natural Tan, Salsa, Blush Mauve en Pale Tan. De laatste wordt gekenmerkt door de gloeiende eigenschappen, terwijl de anderen meer klassieke highlighters zijn.