Een gemakkelijke manier voor het verkrijgen van mooie wimpers – Nanolash wimperserum
door VIERGE
| 4768 bekeken

Wat moet je doen om lange en mooie wimpers te krijgen?

Het goede nieuws is dat dat bijna niets is. Hoeveel moeite moet jij nog besteden aan de verzorging van je wimpers? Niet veel, toch? Hoe is dat mogelijk? Ontdek hoe je wimpers beschadigd raken, wat onnodig is om te gebruiken en wat je kan helpen om lange, volle en gezonde wimpers te bereiken.

De algemene verzorging van wimpers

In het algemeen verzorgen de meeste vrouwen hun wimpers op de gemakkelijkste manier en met de meest geschikte methoden voor de verzorging van de wimpers. Dit is vaak met lokale, veelgebruikte en vrij goedkope producten. Waar we het over hebben? We hebben het over Vaseline – exact dezelfde die we ook gebruiken op onze lippen. Vaseline hydrateert en geeft glanzende resultaten, maar in feite doet het niets meer. Uiteraard heeft het een dichte en olieachtige consistentie waardoor de wimpers zwaar kunnen worden en aan elkaar kunnen plakken. Plus, dat het witte vlekken op de oogleden kan achterlaten. Daarom is het aanbrengen van Vaseline zeer tijdrovend en het uitborstelen van Vaseline duurt lang en is zeer moeilijk.

Castorolie is een ander product dat wordt gebruikt voor de verzorging van de wimpers. Het geeft vergelijkbare resultaten als Vaseline, maar daarnaast versterkt het de wimpers ook. Toch kan het gebruik problemen veroorzaken en dan niet alleen het uitvallen van de wimpers, maar ook irritatie en brandende ogen of de huid er omheen. De alternatieve soorten oliën zijn: kokosolie, arganolie, evenals olijfolie die vergelijkbare eigenschappen heeft. In principe moeten deze oliën van hoge kwaliteit zijn om efficiënt te kunnen werken en om allergieën te kunnen voorkomen.

In drogisterijen en apotheken zijn er vitaminepillen beschikbaar die de conditie van onze wimpers kunnen verbeteren. Houd in gedachten dat dit soort schoonheidsbehandelingen maanden kunnen duren en kunnen leiden tot disfunctie van de lever en maag.

Wat moet je niet doen met je wimpers?

Wanneer onze ogen pijn doen of wanneer we slaperig zijn hebben we de neiging om in onze ogen te wrijven. Hevig wrijven kan ervoor zorgen dat de wimpers zwak worden of zelfs uitvallen. Dit zorgt ook voor irritaties en rode ogen.

Soortgelijke ongewenste resultaten kunnen worden verkregen door het dagelijks aanbrengen van make-up. We hebben het over de onheilzame keuze van cosmetica en deze dan in enorme hoeveelheden op het gezicht aanbrengen. Met een foundation bijvoorbeeld blokkeren we de poriën en voorkomen we dat onze huid kan ademen en onze wimpers bedekken we met een mascara van slechte kwaliteit. Het gebeurt ook vaak dat we de make-up niet verwijderen als we ’s nachts gaan slapen of, in sommige gevallen, doen we dat maar half.

’s Avonds zijn we vaak zo moe dat we niet in staat zijn om de complexe make-up te verwijderen van onze ogen. Het gebeurt ook dat we niet weten hoe we de make-up moeten verwijderen. Keer op keer wrijven we dan over onze ogen met wattenschijfjes, waardoor irritaties en roodheid van onze huid ontstaat en waardoor de wimpers uitvallen. Het is voldoende om alleen met een wattenschijfje gedrenkt in lotion over onze ogen te wrijven en geduldig te wachten tot de mascara en de oogschaduw oplossen. Het gebeurt ook dat we gebruikmaken van cosmetica die niet goed past bij ons huidtype. Als gevolg daarvan gebruiken we producten die te droog of te vet zijn voor onze huid.

Wimperkrultangen en valse wimpers zijn ook niet de beste manieren voor je schoonheidsbehandeling. De wimperkrultang maakt de wimpers niet alleen zwak, maar ze kunnen ook breken omdat ze op een vreemde manier worden gebogen. Het aanbrengen van valse wimpers gaat vrij snel als het gaat om het effect, maar het is een vrij dure en tijdrovende manier voor de verlenging van je wimpers. Een ongekwalificeerde schoonheidsspecialiste kan schade aanbrengen aan onze ogen en wimpers.

Bovendien is het knippen van je wimpers om ze voller en langer te laten groeien ook geen verstandig idee. Hoewel onze wimpers één van de haarsoorten zijn van ons lichaam, zijn hun eigenschappen volledig verschillend van ons hoofdhaar. Wimpers zijn er om je te beschermen tegen vuil en werken als antennes – zij waarschuwen tegen naderende objecten in de richting van onze ogen.

mooie ogen met nanolash
www.nanolash.nl

Nanolash wimperserum

Waarom zijn wimpersconditioners veel beter voor de algemene verzorging van de wimpers?

Ze hebben een lichte consistentie en worden onmiddellijk opgenomen. Ze dekoloniseren de oogleden niet en veroorzaken geen irritaties. Plus dat de wimperconditioners, naast dat ze hydrateren, de wimpers ook versterken, verlengen, voller maken, regenereren en meer glans geven. Maar wat is nou de reden, waarom de wimperserum beter zijn dan andere methoden van wimperbehandelingen? De wimpersconditioners versterken onze wimpers (vooral hun wortels) zodanig dat ze niet uitvallen of beschadigd raken, zelfs wanneer er krachtig wordt gewreven.

Veel vrouwen stoppen met het gebruik van mascara nadat ze een wimperserum zijn gaan gebruiken. Waarom? Eén van de gewenste effecten van deze behandeling is dat de wimpers permanent donkerder worden. De kleur van de wimpers wordt geleidelijk aan zwart. Bijgevolg is er geen noodzaak om mascara te gebruiken, desnoods kunnen de wimpers gestileerd worden met een transparante gel. Bovendien hoeven wimperserum niet verwijderd te worden zoals make-up.

langere wimpers met nanolashOok krullen ze onze wimpers zodanig dat het niet meer nodig is om een wimperkrultang te gebruiken bij het gebruik van wimperserum. De conditioners maken de wimpers voller en verdubbelen het volume, wat zorgt voor een natuurlijk effect. Wanneer je deze schoonheidsbehandeling toepast, hoef je geen valse wimpers meer te gebruiken of je zorgen te maken over irritaties, die kunnen worden veroorzaakt door de lijm. Een van de wimperserum die geweldig werkt is Nanolash. De natuurlijke samenstelling zorgt voor snelle en langdurige effecten in een korte tijdsperiode. De natuurlijke ingrediënten voorkomen irritaties en allergieën. Wie moeten er Nanolash gebruiken? Deze conditioner wordt aanbevolen voor mensen die korte, broze of lichte wimpers hebben. Als Nanolash regelmatig wordt toegepast, verlengt het de wimpers en maakt het ze voller. Bovendien zorgt Nanolash voor de hydratatie, regeneratie en de opbouw van de wimpers.

Het moet elke avond worden aangebracht op de gereinigde en droge huid van de oogleden. Met het borsteltje trek je een lijn langs de wimperlijn van het bovenste en onderste ooglid. De eerste resultaten zijn zichtbaar na twee tot drie weken na het begin behandeling. De uiteindelijke effecten zijn merkbaar na twee of drie maanden.