Dual Phase Eye Make-up Remover Bi-Facil van Lancôme. Maak zelf je dual phase make-up remover
door VIERGE
| 408 bekeken

Dual phase vloeistof – wat is dit?

Over het algemeen wordt een dual phase vloeistof gebruikt voor het verwijderen van make-up. Uiteraard kan het worden gebruikt om normale make-up mee te verwijderen, terwijl het in de meeste gevallen ook kan worden gebruikt om de huid rondom de ogen te reinigen. Wat doet een dual phase make-up remover? Dit product bestaat uit water dat in de eerste fase irritaties van de oogleden en het gebied rondom de ogen kan verlichten. De tweede fase zorgt ervoor dat de make-up wordt verwijdert, zelfs waterproof make-up en vochtinbrengende producten. Vóór elk gebruik moet je de verpakking goed schudden om deze twee fasen te mengen, aangezien deze gescheiden blijven als je de verpakking wegzet.

Is het mogelijk om je eigen dual phase make-up remover thuis te maken? Verrassend genoeg is dat mogelijk, maar je moet voorzichtig zijn met de keuze van de ingrediënten, omdat deze moet overeenkomen met de behoeften van jouw huid. Plus dat je je ook bewust moet zijn dat de dual phase make-up remover irritaties kan veroorzaken. Dit product kan de huidporiën verstoppen wat kan leiden tot overmatige talgproductie. Met dit in het achterhoofd, kun je dual phase make-up remover alleen gebruiken voor het verwijderen van oogmake-up.

Om even terug te komen op het zelfgemaakte dual phase make-up remover recept, meng lijnzaadolie of een andere olie naar keuze samen met water. Als je het product wilt gebruiken voor je ogen, kun je ook castorolie gebruiken. Giet het preparaat in een flesje. Natuurlijk moet je niet vergeten om het flesje te schudden voor gebruik om de dubbele-actie formule van de cosmetica te activeren.

Dual Phase Eye Make-up Remover Bi-Facil van Lancôme

Onnodig om te zeggen is dat Bi-Facil van Lancôme wordt aanbevolen voor het verwijderen van oogmake-up. Dit product verwijdert voorzichtig alle soorten make-up. Klaarblijkelijk verwijdert Bi-Facil ook effectief waterproof make-up en verzorgt, hydrateert en voedt het de oogleden. Testen uitgevoerd door opticiens hebben bewezen dat het product volkomen veilig is voor mensen met gevoelige ogen en voor degenen die contactlenzen dragen. Als het gaat om de samenstelling bevat Bi-Facil van Lancôme plantaardige oliën met verlichtende, antiseptische, zuiverende en voedende eigenschappen. Het aanbrengen is niet anders dan het aanbrengen van andere soortgelijke producten. Het enige wat je hoeft te doen is het aanbrengen van een paar druppels van het product op een wattenschijfje. Vervolgens wrijf je met het doorweekte wattenschijfje over je ogen en wacht je even voordat je de ogen reinigt. Op deze wijze zal de samenstelling van de make-up oplossen. Wanneer je haast hebt kun je de ogen schoonwrijven met het wattenschijfje. Als gevolg hiervan blijft de huid van de oogleden schoon en fris.