De Top 5 Best Verkochte Wenkbrauwpommades
door VIERGE
| 149 bekeken

Het kiezen van een wenkbrauwpommade kan echt moeilijk zijn. Er zijn er immers tegenwoordig op de beautymarkt genoeg verkrijgbaar en ze worden allemaal verondersteld je wenkbrauwen perfect te definiëren en op te vullen.

de beste wenkbrauwpommades

Om je te helpen je nieuwe favoriet te kiezen hebben we besloten een lijst samen te stellen van de best verkochte wenkbrauwpommades die indruk maken met hun prestaties en je helpen een echt wow-effect te bereiken in je wenkbrauw make-up.

De allerbeste wenkbrauwpommades – onze TOP 5

1. Nanobrow Eyebrow Pomade – Wenkbrauw pomade

De Nanobrow pommade maakt vanaf het eerste gebruik indruk met zijn prestaties. De waterproof en langdurig houdende formule met uitstekende consistentie is handig in gebruik en garandeert moeiteloos aanbrengen. Met Nanobrow Eyebrow Pomade kun je echte wenkbrauwhaartjes nabootsen die bedrieglijk op de echte lijken. Precies gedefinieerde en opgevulde wenkbrauwen waren nog nooit zo gemakkelijk. Je wenkbrauwen zien er dikker en volumineuzer uit. Make-up die de hele dag blijft zitten is het hoogst haalbare doel met de Nanobrow pommade. Neem dit product en vul je wenkbrauwen in zoals jij dat wilt.

Het product is gemaakt in drie natuurlijk ogende tinten: Light Brown, Medium Brown, Dark Brown.

Deze pommade blijkt het beste te werken als:

  • je om het onovertroffen langdurige effect geeft
  • je je wenkbrauwen nauwkeurig wilt opvullen
  • je van snel en gemakkelijk aanbrengen houdt
  • je waarde hecht aan het natuurlijk ogende effect van volumineuze wenkbrauwen met de perfecte vorm.

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – nanobrow.nl

2. TARTE Frameworker Brow Pomade

De veganistische wenkbrauwpommade van Tarte zorgt voor een duidelijke wenkbrauwdefinitie. De formule van het product is veganistisch, romig en goed gepigmenteerd. Met dit product kun je nauwkeurige make-up creëren die tot 24 uur blijft zitten. De romige textuur zorgt ervoor dat elk haartje gelijkmatig wordt gecoat. Het geeft je wenkbrauwen vorm en voegt glans toe. Een bonus is dat een formule met natuurlijke ingrediënten zorgt voor een goede verzorging – babassu-olie voedt en versterkt de follikels, terwijl Amazoneklei vitamine E bevat die het verouderingsproces vertraagt. Het product is bestand tegen water en zweet.

De beschikbare tinten van deze wenkbrauwpommade zijn: Taupe, Medium brown, Warm dark brown, Dark brown, Black brown, Ash blonde, Golden blonde, and Medium cool brown.

Deze wenkbrauwpommade zal je favoriete product worden als:

  • je waarde hecht aan veganistische schoonheidsproducten
  • je geeft om formules met natuurlijke ingrediënten
  • je graag je make-up met wenkbrauw make-up combineert

3. Refy Brow Pomade

Refy Brow Pomade is in de VS een ware schoonheidssensatie gebleken. Wenkbrauwen arceren en opvullen met dit product wordt een waar genoegen. Het schuine kwastje is comfortabel in gebruik en zorgt voor uiterste precisie. Interessant is dat je met deze pomade de beschikbare tinten vrij kunt combineren en je eigen kleur kunt creëren die perfect bij je gelaatstrekken past. De romige textuur zorgt voor gemakkelijk aanbrengen. Voeg diepte aan je wenkbrauwen toe en ga met Refy Brow Pomade voor een matte afwerking!

Het product is verkrijgbaar in drie tinten: Light, Medium en Dark.

Kies deze wenkbrauwpommade als:

  • je waarde hecht aan gemakkelijk aanbrengen en graag schoonheidssensaties uitprobeert
  • je wilt dat je wenkbrauwen een matte finish krijgen
  • je ervan droomt je eigen tint te creëren die perfect bij je natuurlijke wenkbrauwkleur past.

4. BENEFIT COSMETICS POWmade

Met de Benefit Cosmetics pommade kun je in enkele ogenblikken hiaten opvullen zonder er overdreven uit te zien. Je wenkbrauwen worden duidelijk gedefinieerd en krijgen een satijnen afwerking. Uit de uitgevoerde tests bleek dat deze wenkbrauwpommade zich onderscheidt door zijn buitengewone langdurige werking. Ook droogt hij niet uit en wrijft hij niet af. Het kan worden aangebracht met een speciaal borsteltje dat apart te koop is.

De beschikbare tinten van deze wenkbrauwpommade zijn: 2, 2,5, 3, 3,5, 3,75, 4, 4,5 en 5.

Deze wenkbrauwpommade blijkt het beste te voldoen als:

  •  je de ultiem gevulde wenkbrauwen wilt bereiken
  •  je wilt dat de wenkbrauwpommade niet uitwrijft of uitdroogt.
  •  je van natuurlijk ogende wenkbrauwdefinitie houdt.

5. KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow

De ultra-innovatieve, veganistische formule van KVD Vegan Beauty blijft vrouwen verbazen. Met deze waterproof, romige pommade met een vederlichte textuur kun je je wenkbrauwen invullen zonder compromissen te sluiten. Een gedefinieerd effect wordt in enkele ogenblikken mogelijk. De pommade moet worden aangebracht met de #70 Pomade Brow Brush.

Er zijn 7 natuurlijke wenkbrauwpommade tinten, en “White Out” en “Bleach” voor het effect van de gebleekte wenkbrauwen.

Grijp naar deze wenkbrauwpommade als:

  •  je je fantasie de vrije loop wilt laten
  •  je belang hecht aan een gedurfde wenkbrauwdefinitie
  •  je kiest voor veganistische producten

Hoe breng je wenkbrauwpommade aan?

Het aanbrengen van deze pommade is uiterst eenvoudig. Deze methode werkt voor elke vrouw die haar wenkbrauwen snel in vorm wil brengen.

Het enige wat je hoeft te doen is een beetje van de pommade van je keuze op een borsteltje aanbrengen en dan met dunne streken je wenkbrauwen omlijnen. Het definiëren van de bovenste en onderste wenkbrauwlijnen is een essentiële stap om je droomwenkbrauwvorm te bereiken.

Zodra je wenkbrauwen perfect zijn omlijnd kun je ze gaan invullen met kleur. Dat is het!