Nanobrow Eyebrow Pomade – een onverslaanbare wenkbrauwpommade!
door VIERGE
| 186 bekeken

Dit artikel lees je in 2 minuten, maar vergis je niet: het staat vol met tips & tricks die elke make-upliefhebber moet kennen! Voor degenen die perfecte wenkbrauwen waarderen, hebben we wat speciaals voorbereid. Maak kennis met Nanobrow Eyebrow Pomade, een absolute revolutie in de wereld van wenkbrauwmake-up!

Waterproof wenkbrauw pomade nanobrow

Een goede pommade is de sleutel tot perfecte wenkbrauwmake-up

Als je wel eens een pommade hebt geprobeerd voor je make-up, dan weet je dat dit lastig kan zijn, vooral als je een product van lage kwaliteit gebruikt dat te snel droogt, klontert of geen fijne textuur heeft. Kiezen voor een wenkbrauwpommade van hoge kwaliteit is belangrijk als je mooie resultaten verwacht. Daarom raden wij het beste product dat er is aan voor dit soort make-up looks: een perfecte wenkbrauwpommade waar tevreden gebruikers over de hele wereld gek op zijn! Nanobrow Eyebrow Pommade wordt zelfs gebruikt door vooraanstaande visagisten. Waarom is het zo populair? Kom erachter en maak dit sensationele product deel van jouw wenkbrauwmake-up routine!

Nanobrow Eyebrow Pomade – een opmerkelijk uniek product

Deze pommade is alles wat een goede pommade zou moeten zijn! De textuur maakt het product fijn om mee te werken. Het klontert niet en is zacht en soepel. Daarnaast droogt het niet direct, dus heb je genoeg tijd om ‘m waar nodig bij te werken. Een ander groot voordeel is dat deze pommade in verschillende verfijnde tinten beschikbaar is. Deze kleuren zorgen niet alleen voor een realistisch effect op de haartjes, maar zien er zelfs onder fel licht geweldig uit.

Word verliefd op de bestendigheid van Nanobrow Eyebrow Pomade: het loopt niet uit in de regen of tijdens je work-out in the sportschool. Daarnaast is het superefficiënt en blijft het maandenlang goed.

Het beste bewijs van de kwaliteit van deze pommade is natuurlijk het perfecte en ongeëvenaarde resultaat op de wenkbrauwen, waardoor Nanobrow Eyebrow Pomade met kop en schouders boven de competitie uitsteekt.

Nanobrow Eyebrow Pomade – wenkbrauwpomade

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Eyebrow Pomade – één product met allerlei mogelijkheden

Nanobrow Eyebrow Pomade is een handig en hoogwaardig product dat je kunt gebruiken voor allerlei verschillende make-up looks. Heb je volle wenkbrauwen die alleen een beetje styling nodig hebben? Dan kun je de pommade gebruiken met een dun kwastje gemakkelijk je wenkbrauwen aan te zetten door haarachtige lijntjes te tekenen.

Als je wenkbrauwen wat meer hulp nodig hebben, dan kun je gemakkelijk de hele wenkbrauw omlijnen en invullen. Vooral voor het aanzetten van de onderste rand van de wenkbrauwen, waar je het best een donkerder kleurtje voor kunt gebruiken, is Nanobrow Eyebrow Pomade perfect.

Nanobrow Eyebrow Pomade is ideaal voor uitgesproken én subtiele looks, afhankelijk van jouw voorkeuren. Het is zacht en soepel, waardoor je gemakkelijk de wenkbrauwen inkleurt. Je make-up loopt niet uit en is bestendig tegen zweet en water.

wenkbrauwpommade-effecten

Hoe gebruik je Nanobrow Wenkbrauw Pomade? Onze tips

Onthou dat minder meer is als het op mooie wenkbrauwmake-up aankomt – alle cosmetica, en vooral een soepel en dik product zoals dit, breng je liefst lichtjes aan. Begin met subtiele lijntjes en voeg daarna meer toe waar nodig. Gebruik de pommade liefst met een fijn kwastje zodat je niet teveel aanbrengt, wat lastig kan zijn om te corrigeren. Je kunt bijvoorbeeld wat van de pommade op de rug van je hand aanbrengen om het vanaf daar op te pikken met je kwast – zo voeg je gemakkelijk meer van het product toe. Het potje met pommade moet na gebruik goed worden afgesloten zodat het niet uitdroogt.