Beste serum voor de reactieve huid en spataderen? NANOIL!
door VIERGE
| 189 bekeken

De reactieve huid wil dat we er heel vriendelijk mee omgaan. Waarom? Omdat hij veel dunner en gevoeliger is voor externe agressoren en minder goed tegen irriterende stoffen kan dan de vette, gecombineerde of normale huid. Om te ontspannen en de huid tegen een reactie te beschermen moeten we bewust zijn en de juiste cosmetica en behandelingen kiezen.

beste anti-roodheid gezichtsserum Nanoil

De rode huid is een groeiend probleem van mannen en vrouwen wereldwijd. Het komt vaker voor bij mensen met een blanke huid en licht haar. Dit is echter geen regel, dit huidtype wordt vaak bepaald door genen. Het is interessant dat de huid van type kan veranderen door hormonale schommelingen, voedingspatroon en weersomstandigheden.

Wat kan helpen om irritatie te verlichten en roodheid te verminderen?

Het is ook gebruikelijk dat je huidtype verandert naarmate je ouder wordt, als resultaat van een levensstijl of behandelingen die je ondergaat. Helaas worden de huidproblemen vaak erger. Wat moet je op dagelijkse basis doen om de couperose huid die snel rood wordt, te verlichten? Je kunt bijvoorbeeld:

 • Minimaal 2 liter water drinken per dag;
 • Dagelijks crèmes met SPF gebruiken;
 • Minder pittig eten;
 • Milde cosmetica en cleansers gebruiken;
 • Regelmatig het Nanoil Anti-Redness Face Serum gebruiken.

Wat zit er in het Nanoil Anti-Redness?

Dit kalmerende serum is perfect voor de reactieve huid, onder andere door de ingrediënten. Je vindt geen onnodige vulstoffen, alcohol of aroma in het Nanoil Anti-Redness. Het serum bevat 4 plantenextracten, speciaal gecombineerd voor deze huidirritaties en roodheid. Dankzij deze plantaardige ingrediënten voedt, kalmeert, beschermt en hydrateert het gezichtsserum van Nanoil de reactieve huid.

Het is interessant dat de lijst met natuurlijke extracten langer is omdat het Nanoil Anti-Redness Face Serum ook een plantaardige antioxidant bevat, van een plant uit Azië. Punarnava (dat is de antioxidant) gaat vrije radicalen tegen en behandelt de negatieve effecten van oxidatieve stress. Het voorkomt veroudering.

Deze unieke formule voor de gevoelige huid zou niet compleet zijn zonder het krachtige extract van kastanjeschors. Deze stof versterkt de wanden van bloedvaten en maakt ze elastischer. Zo elimineert en voorkomt het Nanoil Anti-Redness Face Serum vasculaire leasies.

Wat zijn de voordelen van gebruik van het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Regelmatig gebruik van het Nanoil gezichtsserum voor de reactieve huid geeft alleen maar voordelen. Als je het serum op dagelijkse basis gaat gebruiken, dan zal het:

 • jouw huid minder reactief maken op externe factoren.
 • huidirritatie verlichten.
 • de wanden van haarvaten versterken.
 • spataderen verminderen.
 • de huidstructuur verfijnen.
 • bescherming bieden.
 • veroudering vertragen.

Het is makkelijk te zien dat het Nanoil serum veel voordelen biedt en een aantal huidproblemen tegelijkertijd aanpakt.

beste gezichtsproducte tegen roodheid Nanoil

Is het Nanoil Anti-Redness Face Serum alleen ontwikkeld voor een gevoelige huid?

Als we naar de ingrediënten kijken en de effecten die ze op de huid hebben analyseren dan wordt duidelijk dat het Nanoil Anti-Redness Face Serum niet alleen ontwikkeld is voor de gevoelige huid. Het werkt op elk huidtype omdat het zacht is en rijk aan voedingsstoffen. Daarom kan iedereen het Nanoil Anti-Redness serum introduceren in hun schoonheidsritueel.

Het is waardevol om je te realiseren dat het Nanoil serum op waterbasis is in plaats van olie. Ook dit maakt het perfect voor elk huidtype. Het is lichtgewicht en trekt snel in zonder een vette waas achter te laten. Dit betekent ook dat het Nanoil serum meerdere keren per dag gebruikt kan worden. Het gebruik is eenvoudig. Het product heeft een verstuiver waardoor je het product direct uit de fles op de huid kunt aanbrengen.

Het is belangrijk om niet je borst en nek te vergeten, vooral omdat er genoeg serum in de fles zit. Als je dit doet, dan zul je voedingsstoffen aan alle huidgebieden leveren die veel blootgesteld worden aan de zon en externe agressoren.