BESTE 5 mascara’s die je moet ontdekken!
door VIERGE
| 55 bekeken

Mooie, lange en dikke wimpers in een handomdraai? Zonder schoonheidsspecialiste en chemische wimperlijm? Het is mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen, is even de tijd nemen om de perfecte mascara te kiezen, wat niet eenvoudig is zonder enige voorkennis. Veel mascara’s kunnen gewoon niet worden gekenmerkt door hun doeltreffende werking, in plaats daarvan schilferen ze en verpesten ze de hele make-up. Daarom hebben we een TOP 5 samengesteld van de beste mascara’s die vrouwen veilig kunnen vertrouwen!

BESTE 5 mascara's

BESTE 5 mascara’s die het testen waard zijn!

Dankzij deze lijst zal het kiezen van de perfecte mascara nooit meer lastig zijn! De mascara’s die we in de ranglijst hebben opgenomen, voldoen aan de verwachtingen van de moderne vrouw. Bij het opstellen van deze ranglijst hebben we rekening gehouden met factoren zoals:

  • duurzaamheid van het product;
  • gemakkelijk aanbrengen;
  • het borsteltje dat bij de mascara zit.

Dit zijn in zekere zin de belangrijkste factoren die de keuze van de juiste mascara bepalen. Het is dus tijd om de mascara’s te ontdekken waarmee je spectaculaire resultaten kunt bereiken in je dagelijkse make-up routine. 

1. Nanolash mascara

De eerste plaats gaat naar de Nanolash mascara. Dit is een mascara die al heeft voldaan aan de verwachtingen van duizenden vrouwen wereldwijd en gebruikers hebben er alleen maar positieve dingen over te zeggen.

Laten we beginnen met de duurzaamheid van het product. De Nanolash mascara heeft een ideale consistentie waardoor alle wimpers perfect bedekt worden. Hierdoor droogt de mascara snel en zelfs als je zin hebt om een extra laagje aan te brengen, hoef je niet bang te zijn dat de mascara gaat afbrokkelen of schilferen. Het product vervaagt niet bij blootstelling aan vocht.

Een andere belangrijke eigenschap is de verscheidenheid aan keuzes als het gaat om deze mascara. Het merk heeft twee versies van de mascara uitgebracht, zodat je het ideale product kunt kiezen. Op de website van het merk kunnen we kiezen uit:

Beide producten zijn uitgerust met perfect gevormde borsteltjes, gemaakt van siliconen. Hiermee kun je de wimpers mooi van elkaar scheiden en ze van de wortels tot de uiteinden met mascara bedekken.

2. Lashcode Mascara

Op de volgende plaats staat de Lashcode Mascara. Dit is een product met een zeer goede reputatie. Het leuke van deze mascara is dat die lang blijft zitten. Gebruikers wijzen er duidelijk op dat het niet vervaagt of afbrokkelt gedurende de dag.

Je moet weten dat hoewel Lashcode Mascara niet wordt bestempeld als waterproof mascara, gebruikers aangeven dat het niet vervaagt als er contact is met water.

Ook over het borsteltje dat bij de Lashcode Mascara wordt geleverd, zijn er geen klachten. Het is optimaal gevormd, waardoor het aanbrengen een waar genoegen is en je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke klonters op je wimpers.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume is een mascara met een verdikkend effect. Het wordt verondersteld spectaculair volume toe te voegen aan de wimpers en ze meer gedefinieerd te maken. De gebruikers geven aan dat ze het beoogde effect hebben bereikt, maar pas na het aanbrengen van een tweede laag van het product. Maar omdat Maxi Lash So Volume vrij snel droogt, zou dit geen groot probleem mogen zijn.

het borsteltje is vrij goed gevormd. Het heeft korte haartjes die taps toelopen aan het uiteinde. Dit zou geen problemen moeten opleveren tijdens het aanbrengen. Je moet er wel rekening mee houden dat de mascara bij hogere temperaturen vervaagt en resten achterlaat op de oogleden. In de loop van de dag kan het wat schilferen, vooral als je meerder lagen aanbrengt.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

De volgende in de ranglijst is de Mac Mineralize Multi-Effect Lash mascara. Dit is een mascara van een gerenommeerd merk dat ook nog eens één van de beste op de markt is. Laten we beginnen met het borsteltje, dat vrij goed gevormd is. Het zou geen problemen mogen veroorzaken bij het aanbrengen van het product.

Met Mac Mineralize Multi-Effect Lash bereik je het gewenste effect al na het eerste laagje. Tegelijkertijd moeten gebruikers er rekening mee houden dat het aan het einde van de dag een beetje brokkelig en schilferig kan worden. Je moet deze mascara ook niet meenemen naar de sauna – het heeft de neiging te vervagen bij contact met vocht.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

Een andere mascara die de moeite waard is, is Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Het is een vrij goede mascara, hoewel er wel wat kanttekeningen bij te plaatsen zijn. Laten we echter beginnen met de positieve aspecten en het hebben over het borsteltje. Het heeft korte, dicht op elkaar staande haartjes die de wimpers goed van elkaar scheiden.

Het grootste nadeel is echter de levensduur van de mascara, die niet alleen afbrokkelt aan het einde van de dag, maar ook de neiging heeft om vlekken te maken op de oogleden als ze worden blootgesteld aan hogere temperaturen.

De 5 producten in de bovenstaande ranglijst worden beschouwd als de BESTE. De Nanolash mascara staat op de eerste plaats, omdat deze het ideaal het dichtst benadert. Je kunt onze keuzes vrij testen en de beste mascara voor jezelf kiezen!