Smeekt jouw huid om hydratatie? Bekijk de beste gezichtsserums met hyaluronzuur
door VIERGE
| 283 bekeken

Wist jij dat 60-70% van het menselijk lichaam uit water bestaat? Het houdt ons levend en.. jong. De huid bevat 6-8 liter water en een tekort heeft consequenties.. de huid wordt droog en minder elastisch. Daarnaast veroudert de huid snel. Hydratatie is het belangrijkste dat de huid nodig heeft. Gebruik de kracht van hyaluronzuur: één molecuul HA kan tot 200 watermoleculen binden. Klinkt veelbelovend, niet? Je zult versteld staan van de effecten op de huid. Het enige wat je hoeft te doen is het beste serum kiezen met hyaluronzuur. Wij hebben wat producten getest.

ALS JE NIEUWSGIERIG BENT, HIER IS EEN LEUK FEITJE!
Hyaluronzuur (in de INCI-lijst staat het onder deze naam) is een polysaccharide die intensief water in de huid bindt en helpt bij de productie van collageen en elastine. Het is van nature aanwezig in de huid maar als we ouder worden daalt het niveau ervan dus een goed serum is een must: degene die rijk is aan laag moleculair gewicht HA die kan doordringen tot in de diepste huidlagen en (het meest belangrijke) de huidcellen.

Effecten van HA op de huid

  • Hydratatie boost
  • Zachtere huid
  • Vollere huid
  • Hydratatie
  • Geen rimpels
  • Sterkere huidcellen
  • Rimpel vullend effect

DE BESTE GEZICHTSVERBETERAAR: SERUM MET HYALURONZUUR

Het beste gezichtsserum Nanoil

Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil 50ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: alle

De beste beoordelingen, miljoenen flacons verkocht, veel tevreden gebruikers. Hyaluronzuur van Nanoil is van laag moleculair gewicht en is daardoor perfect om de lederhuid in te dringen en daar te helpen aan een jonge uitstraling. Het verbetert de structuren door ze te vullen. Regelmatig gebruik van HA geeft briljante effecten die vergeleken worden met het invasieve botox. Hoewel sommige vrouwen vinden dat alleen injecties met hyaluronzuur zulke resultaten geven willen wij zeggen: probeer Nanoil! Een gezichtsserum met geweldige conditionerende effecten, net als een facelift. Het zorgt voor de diepere huidlagen.

product website: www.nanoil.nl

B-Hydra™ Serum van Drunk Elephant 50ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: alle

Dit is een goed product. Het hydraterende hyaluronzuur wordt gecombineerd met plantenextracten. Deze hebben antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Het serum van Druk Elephant is licht en wordt goed geabsorbeerd zonder een vettig laagje achter te laten op de huid. Naast de extra hydratatie wordt de huid gerevitaliseerd door de kracht van fruitzuren.

Hydra-Marine Serum van Thalgo 30ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+
Huidtype: gecombineerd, vet, normaal

Dit lichte serum heeft een crème-achtige substantie en zit in een kleine tube. Het is een goede keus voor de vette en gecombineerde huid omdat het ontwikkeld is om de huid de hydrateren zonder het te overbelasten. Het serum van Thalgo wordt goed geabsorbeerd maar het blijft deels op het huidoppervlak zitten om droogheid te voorkomen en de olieproductie te balanceren. Het is ideaal voor tijdens de zomer om onder een lichte BB crème te dragen. Het serum controleert de talgproductie bij de vette huid maar het droogt de huid niet uit, zoals veel crèmes voor vette huid dat wel doen. Het is erg duur maar de ingrediënten en de samenstelling is van goede kwaliteit.

Intensive Moisturising Serm met Hyaluronzuur van Clochee 

Leeftijd: 30+, 40+
Huidtype: droog

Een grote dosis hyaluronzuur en een beschermend laagje: dat krijgt jouw huid van de formule van Clochee. Als je het effect van laag en hoog moleculair gewicht HA wil testen, dit serum bevat beide. De formule is vrij van olie en zorgt voor de huid maar overbelast deze niet. Daardoor werkt het serum van Clochee goed onder make-up en kan het ’s avonds gebruikt worden voor intensieve reparatie ’s nachts. Het is geen perfecte keus voor de jonge huid maar de verouderde huid zal er ook niet erg tevreden mee zijn. Het serum werkt het best rond je dertigste.

Hidraderm Hyal Serum met Hyaluronzuur van Sesderma 30ml

Leeftijd: 30+, 40+, 50+
Huidtype: droog, normaal

Dit serum bevat een goede vorm van HA: laag moleculair gewicht waarvan de moleculen geleverd aan de lederhuid door de liposomen. Wat is het effect hiervan? Je kunt voelen dat de huid gehydrateerd, verbeterd en elastischer is. Als je een droge huid hebt zou het goed zijn om eerst een dermatoloog te bezoeken omdat het serum van Sesderma ontwikkeld is voor een extreem beschadigde huid en zichtbare, diepe rimpels. Wees voorzichtig, het product is dik en vet dus het kan een comedogeen effect hebben.

Liquid Glass Illuminating Serum met Hyaluronzuur van Farsali 30ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: droog, normaal, gecombineerd

Het hydrateert en het licht het gezicht op zodat je eruit ziet alsof je een nacht goed geslapen hebt! Dit serum met HA is ideaal om onder make-up te dragen. Het helpt vooral de jonge huid die een energie boost nodig heeft na een slapeloze nacht: het geeft de gewilde glans, verheldering en het hydrateert de huid.

Hyaluronzuur 2% + B5 van The Ordinary 30ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: alle

Heb je last van een droge, vale huid zonder energie en jeugdige uitstraling? Het serum van The Ordinary kan de oplossing zijn. De formule bevat HA met gemiddeld moleculair gewicht gecombineerd met vitamine B5. Hoewel het niet het beste anti-aging en revitaliserende serum is, is het een goede hydratator die goed geabsorbeerd wordt waardoor de huid er uitgerust en kalm uitziet. Helaas vinden veel gebruikers van rond de 40 het serum te mild en krijgen ze niet de gewenste effecten.

Gezichtsserum met Hyaluronzuur van It’s Skin 30ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: alle

Het hydrateert en levert een dosis vitamine C die de huidstructuur verbetert en het gezicht verheldert. Het serum van It’s Skin bevat hyaluronzuur en acerola-extract: dit hydrateert en heeft een antioxiderende werking. Het is en ideaal serum om voor of na een feestje te gebruiken omdat het direct het uiterlijk verbetert. Het wordt goed geabsorbeerd, kalmeert irritaties en houdt de huid gezond.

HA Densimatrix Serum met Hyaluronzuur van Mesoestetic 30ml

Leeftijd: 20+, 30+, 40+, 50+
Huidtype: erg droog, reactief

Is jouw gezicht erg droog en ben je regelmatig bij de dermatoloog te vinden? Ik denk dat jouw huid dit intensieve gezichtsserum fijn gaat vinden. Het bevat een multi-moleculair concentraat, een perfecte keus voor een extreem droge huid. Het serum hydrateert en creëert een beschermend laagje op de huid dat vochtverlies voorkomt. Dit serum is erg populair in schoonheidssalons (en is erg duur).