Nanobrow Microblading Pen – een waterproof wenkbrauwpen met een ongewone punt. Je kunt er microblading mee vervangen!
door VIERGE
| 228 bekeken
Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Vraag je je af hoe je je wenkbrauwen langer kunt definiëren zonder voor permanente make-up te gaan? Onze testers hebben een geweldige oplossing voor je!

Nanobrow Microblading Pen is een waterproof wenkbrauwpen met een ongewone dunne punt die zorgt voor een ultraprecieze definitie en een 24 uur lang houdend resultaat. De formule is bestand tegen water, zweet en zorgt ervoor dat je make-up er de hele dag perfect uitziet. Overdag bijwerken is niet meer nodig! Voortaan kan permanente wenkbrauw make-up vervangen worden door deze innovatieve wenkbrauwpen.

Dunne en fijne wenkbrauwen… geen probleem meer! Probeer de Nanobrow Microblading Pen

Zien je wenkbrauwen er dun en futloos uit? Vul ze op met een wenkbrauwpen! Teken dunne lijnen die echte haartjes nabootsen en transformeer je wenkbrauwen van saai en bijna onzichtbaar naar prachtig en volumineus.

Kies:

  • niet bijwerken gedurende de dag,
  • anti-smeer en veegvrije, waterproof formule,
  • een precieze applicator die lijnen dunner dan 1 mm trekt,
  • natuurlijke opvulling van kale plekken,
  • een permanent make-up effect,
  • 24 uur lang resultaat.

Nanobrow Microblading Pen

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Microblading Pen – hoe gebruik je hem?

Werk langs de natuurlijke wenkbrauwlijn. Vul de wenkbrauwen met snelle penseelstreken met de applicator op. Voeg extra haartjes toe waar gaten en plekken ontstaan.

Plaats de Nanobrow Microblading Pen verticaal op je huid. Maak korte lijnen met de haargroeirichting mee die een subtiel en natuurlijk effect geven. Begin je make-up op de middelste delen van je wenkbrauwen aan te brengen. Vergeet niet de wenkbrauwstaarten sterker te accentueren en laat de voorste delen slechts delicaat gekleurd – zo bereik je een vloeiende overgang van kleuren.

Nanobrow Microblading Pen – de mening van onze testers

“Ik kan mijn wenkbrauwen opvullen en egaliseren, zodat ze er symmetrisch en identiek uitzien. Nanobrow Microblading Pen blijft de hele dag zitten!”

“Mijn wenkbrauwen zijn vrij licht. Ze zijn dun en bijna onzichtbaar. Ik hou van het gemakkelijke aanbrengen! De effecten zien eruit alsof ik geen make-up op heb. Ik hou van een natuurlijke uitstraling en dit product helpt me zeker om die te behouden.”

“De Nanobrow pen helpt me meer expressiviteit toe te voegen aan mijn fijne wenkbrauwen en de make-up ziet er niet cartoonesk of overdreven uit. Ik ben zo blij dat ik het heb uitgeprobeerd, het is mijn nieuwe favoriet!”

Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Permanente make-up of een wenkbrauwpen die een microblading wenkbrauweffect oplevert?

Microblading is een van de gebruikte methodes voor permanente make-up, soms ook wel feathering methode genoemd. Het is een populaire methode voor het langdurig opvullen van dunne wenkbrauwen. Net als elke andere invasieve cosmetische procedure brengt het een zeker risico met zich mee. Micro-incisies in de epidermale laag van de huid hebben ongeveer een week nodig om volledig te genezen. Gedurende die tijd neemt de huid het pigment op. Er is altijd een risico dat het migreert of helemaal niet door het lichaam wordt geaccepteerd. Bovendien kan de procedure allergische reacties veroorzaken of extra retouches vereisen. Wat als het eindresultaat je niet bevalt? Het effect van wenkbrauwen microblading houdt 1-2 jaar aan en het verwijderen ervan is alleen mogelijk met een speciale laser.

Nanobrow Microblading Pen is een wenkbrauwpen zonder verplichtingen! Het effect is bijna hetzelfde, maar elk foutje kan snel hersteld worden. Wat je aanbrengt met de wenkbrauwpen blijft 24 uur op de huid zitten en kan snel en gemakkelijk verwijderd worden met gewoon micellair water. Je hoeft niet voor een prijzige procedure te gaan. Met deze innovatieve pen vul je je dunne plekken op en creëer je in een handomdraai een trendy make-uplook! Leer meer: www.nanobrow.nl