Microblading Effect – Welke Wenkbrauwpen Kiezen? Maak Kennis Met Onze Onze Top Keuzes!
door VIERGE
| 91 bekeken

Wenkbrauwpen – hoe gebruik je hem?

Dunne, ongelijke wenkbrauwen, asymmetrische wenkbrauwvorm…Het is tijd voor verandering! Pak een wenkbrauwpen om het langdurige effect van nauwkeurig gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen zoals na de microblading behandeling. Wenkbrauw make-up met een pen aanbrengen is niet moeilijk. Je moet alleen een beetje oefenen en het resultaat zal je verrassen. De scherpe punt van de pen creëert lijnen die zo dun zijn dat ze bedrieglijk op echte wenkbrauwhaartjes lijken. Met korte bewegingen kun je op natuurlijke wijze dunne plekken opvullen en je asymmetrische wenkbrauwen fixeren, terwijl je tegelijkertijd driedimensionaal volume toevoegt.

Om te beginnen borstel je je wenkbrauwen om ze de juiste vorm te geven met een spoolie of een kam. Begin met het invullen van de dunne plekken en definieer je bogen. Houd de pen loodrecht op de huid, zodat alleen de punt hier zachtjes mee in aanraking komt. Maak snelle en korte bewegingen, altijd met de richting van de haargroei mee. Begin vanaf de onderste wenkbrauwlijn en bouw diepte op door op dunne plekken echte wenkbrauwhaartjes na te bootsen. Je kunt de dekking en het volume van je wenkbrauwen zo gemakkelijk opbouwen, afhankelijk van hoeveel imitatie-haartjes je toevoegt.

Wat is de beste wenkbrauwpen? Bekijk onze ONZE TOP KEUZES en ontdek de super langdurige wenkbrauwpennen met veganistische formules.

NANOBROW
Nanobrow Microblading Pen

✓ veganistische formule
✓ dierproefvrij
✓ ultradunne punt
✓ waterproof
✓ vrij van schadelijke ingrediënten

Nanobrow Microblading Pen is de enige wenkbrauwpen in zijn soort die zorgt voor een vlekkeloze wenkbrauw look, geïnspireerd op de microblading behandeling. Je vergemakkelijkt er het bereiken van het effect van microblading mee zonder de verplichting en dure behandeling bij een professionele salon. Nu is er geen microblading behandeling meer nodig om in slechts enkele ogenblikken je wenkbrauwen dikker, voller en gedefiniëerder te maken. De ultradunne en flexibele punt van de Nanobrow wenkbrauwpen is perfect voor het creëren van realistische imitatie-haartjes. De waterproof formule blijft 24 uur zitten en is bijna niet voelbaar op de huid. Nanobrow Microbaling Pen is een van de meest nauwkeurige wenkbrauwpennen met een ultradunne punt. Het voegt een natuurlijk ogende kleur aan je wenkbrauwen toe. Het is een uitstekend alternatief voor microblading. Verkrijgbaar in 5 veelzijdige tinten. Het heeft een veganistische formule, bevat geen schadelijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Tinten:
→ Blonde
→ Dark Blonde
→ Light Brown
→ Dark Brown
→ Espresso

Meer lezen: www.nanobrow.nl

URBAN DECAY
Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil

veganistische formule
✓ dierproefvrij
✓ waterproof
✓ vrij van parabenen, ftalaten en sulfaten
✓ dubbelzijdig (pen + potlood)

Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil is een uniek dubbelzijdig wenkbrauwpotlood dat je wenkbrauwen zonder de prijzige behandeling van een microblading effect voorziet. Het uiteinde met het romige en waterproof wenkbrauwpotlood vormt, kleurt en vult voor een vol wenkbrauweffect dunne plekken op. Hij loopt iets schuin af voor meer precisie en controle tijdens het aanbrengen. Aan de andere kant zit een pen die echte wenkbrauwen nabootsende lijnen trekt. De Urban Decay dubbelzijdige wenkbrauwpen is in 9 tinten verkrijgbaar. De formule is veganistisch, bevat geen parabenen, ftalaten of sulfaten en is niet getest op dieren.

Tinten:
Taupe Trap (universeel flatterende taupe)
→ Brown Sugar (zacht medium bruin)
→ Cafe Kitty (warm medium bruin)
→ Natural Nana (neutraal bruin)
→ Brunette Betty (warm bruin)
→ Gingersnap (kastanjebruin)
→ Cool Cookie
→ Dark Drapes (donkerbruin)
→ Blackout

ANASTASIA BEVERLY HILLS
Micro-Stroking Detailing Brow Pen

veganistische formule
✓ dierproefvrij
✓ waterproof
✓ vrij van parabenen, ftalaten, minerale oliën, geurstoffen,
alcohol en talk.

Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detaillerende Wenkbrauwpen wordt met een iets dikkere punt geleverd, die ervoor zorgt dat je gemakkelijk fenomenaal volume kunt opbouwen. Met de stevige punt kun je voor een voller ogende afwerking precieze imitatie-haartjes aanbrengen. De formule is veegvrij, waterproof en bestand tegen wrijven. Met de punt vul je snel de lacunes op, hij is gemakkelijk om mee te werken en biedt veel comfort. Het grotere formaat van de punt heeft geen significante invloed op de precisie van de getekende lijnen. Hij is verkrijgbaar in 9 kleuren. De formule van de pen is veganistisch, niet getest op dieren en vrij van schadelijke ingrediënten.

Tinten:
Blond
→ Caramel
→ Taupe
→ Soft brown
→ Medium Brown
→ Chocolade
→ Dark Brown
→ Granite
→ Ebony