Hydraterende vloeistof voor de verzorging van de vette huid – Pure Focus Fluid van Lancôme
door VIERGE
| 1074 bekeken

Hoe kun je de vette huid het beste verzorgen?

Om te weten hoe je een vette huid het beste kunt verzorgen moet je eerst leren wat de kenmerken en eigenschappen van dit huidtype zijn? De eenvoudigste manier om de vette huid te herkennen is aan de glanzende T-zone (voorhoofd, neus en kaak.) Dit soort huidtype is kwetsbaar voor acne, mee-eters en de formatie van andere huidaandoeningen. Waarom gebeurt dit? Belangrijk om te beseffen is, dat de talgklieren van de vette huid teveel talg produceren. Gedurende de gehele dag wordt het hele gezicht geleidelijk bedekt met verontreinigingen, vuil en stof. Wanneer je de eerder genoemde elementen combineert met de grote hoeveelheden talg, krijgen we de ideale omstandigheden voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen. Als gevolg daarvan krijg je acne, mee-eters en verstopte huidporiën. Bij extreme gevallen van huidziekten of bij een slechte verzorging van de huid kan een afspraak bij de dermatoloog nodig zijn. Om onaangename verrassingen op ons gezicht te voorkomen is het raadzaam om de huid goed te zuiveren en de toepassing van cosmetica die zorgt voor overtollige talgproductie te verminderen. Ook kunnen we producten zoals de hydraterende vloeistof van Lancôme, Pure Focus Fluid, gebruiken.

Pure Focus Fluid van Lancôme

Het lijkt misschien een bizar idee om de vette huid te hydrateren. Maar mensen met dit soort huid moeten het toepassen van zware en dikke cosmetica, samen met producten die oliën bevatten, voorkomen. Het volstaat ​​om lichte hydraterende producten voor de gezichtshuid te gebruiken. Pure Focus Fluid van Lancôme zorgt voor hydratatie en bestrijdt de karakteristieken van de vette huid en onvolkomenheden. Wat betekent dat? Deze vloeistof is in staat de huid mat te maken, de talgproductie van de huid te verminderen en de aanmaak van bacteriën te onderdrukken. Bovendien verfrist het product en maakt het de huid glad en egaal.

Een ander punt om te benoemen is dat Pure Focus Fluid van Lancôme wordt verkocht in 50ml flesjes. Door een pompje heeft de producent ervoor gezorgd dat gebruikers kunnen beschikken over de handige distributie van de vloeistof. Zo krijgen we de hoeveelheid cosmetica die we eigenlijk nodig hebben voor een enkele behandeling. Tot slot en niet onbelangrijk is Pure Focus Fluid van Lancôme dermatologisch getest.