Hydraterende en verstevigende foundation – Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 van La Prairie
door VIERGE
| 999 bekeken

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 van La Prairie biedt een matte make-up afwerking en natuurlijke uitstraling van het gezicht. Het creëert geen maskerachtig effect en het laat rimpels of droge, geëxfolieerde stukken van de huid minder opvallen. Plus dat de cosmetica van La Prairie in staat is om alle mogelijke onvolkomenheden van de huid zoals pigmentvlekken, donkere kringen onder de ogen en gesprongen haarvaten, om er maar een paar te noemen, te camoufleren. Bovendien bevat de cosmetica silicionen, waardoor het niveau van de talgproductie significant afneemt en de gezichtshuid een egale kleur krijgt. Anderzijds belemmeren de siliconen het aanbrengen van de foundation echter wel. Omdat de consistentie vrij dik is, kan tijdens het aanbrengen van make-up foundation het een soort van elastische klodder worden.

Heel interessant is de samenstelling van de Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 van La Prairie. De foundation bestaat uit een revitaliserend complex dat de vermoeidheid van de gezichtshuid kan laten afnemen. Bovendien is dit complex ook verantwoordelijk voor het verbeteren van de productie van collageen en stimuleert het de stevigheid van de huid. Wat betreft het tweede ingrediënt, caviar, dat maakt de huid elastischer en voedt en hydrateert de huid tegelijkertijd.

Vóór het gebruik moet het potje gevuld met de foundation goed worden geschud. Daarna moet Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 van La Prairie worden aangebracht totdat het gewenste dekkende effect wordt bereikt. Om dat te laten gebeuren moet men het gelijkmatig en glad op de gezichtshuid aanbrengen. Als je het product van La Prairie wilt gebruiken als een concealer, moet je het aanbrengen met de bijgevoegde borstel.

De foundation van het cosmeticamerk La Prairie zit verpakt in een zeer innovatief potje. Aan de basis is een kleine borsteltje bevestigd, dat uiteraard dient als applicator. Sommige vrouwen vinden het misschien moeilijk om het stevig vast te houden, omdat het een vrij korte en onhandige greep heeft. Het potje wordt afgesloten met een dekseltje. De inhoud van het potje bedraagt ​​30ml. Het potje is transparant en de basis en de dop, hebben een spiegeltje en hebben een zilveren kleur. Bovendien is de Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 van La Prairie verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren om uit te kiezen zoals beige met gold en honey pigments, ivory, coffee en nude with pink elements.