Hydrateer je huid met Dermedic Tolerans  
door VIERGE
| 812 bekeken

Ongetwijfeld is ieder van ons zich bewust van het belang van het hydrateren van het lichaam. Uiteindelijk doet water leven. Toch weet niet iedereen hoe je adequaat het lichaam kunt hydrateren. Over het algemeen kan het lichaam op twee manieren worden gehydrateerd: van binnenuit en van buiten. Het drinken van water behoort tot de eerste categorie, terwijl cosmetische toepassingen, zoals bijvoorbeeld Dermedic Tolerans, in de tweede categorie vallen.

Dermedic Tolerans is bestemd voor mensen met een overgevoelig huidtype. Dit soort huid wordt gekenmerkt door een overgevoeligheid voor tal van factoren zoals weersveranderingen, stress, de consumptie van bepaalde stoffen, de toepassing van onjuiste cosmetica en het gebruik van medicijnen. In het algemeen wordt een overgevoelig huidtype toegeschreven aan overactiviteit wat kan leiden tot roodheid, trekkerigheid, droogheid, afschilfering en vormen van ontsteking.

De Dermedic Tolerans collectie bestaat uit zes producten en dit zijn o.a. een gezichtsreinigingsgel, een zachte reinigingslotion, een hydraterende dagcrème, een voedende nachtcrème, een versoepelende anti-rimpel crème en een crème voor onder de ogen en op de oogleden. Elk product heeft een andere taak en houden verband met een eigenschap. De Dermedic Tolerans producten zijn hypoallergeen en als gevolg daarvan zullen deze geen irritaties veroorzaken. Ook is het het vermelden waard dat sommige cosmetica zeep in de samenstelling bevatten. Dermedic Tolerans hydrateert, verbetert de stevigheid van de huid en vermindert irritaties. Dankzij de lichte consistentie van de producten zijn ze eenvoudig aan te brengen en worden ze snel en volledig geabsorbeerd. De samenstelling van de collectie is verrijkt met vitamine E, panthenol, glycerine en amandelolie, om maar een paar ingrediënten te noemen.

Alle zes de producten van Dermedic Tolerans zijn verpakt in ecologische verpakkingen. Bovendien zijn de verpakkingen zo gemaakt dat het is afgesloten voor stof en bacteriën. Daarom is de cosmetica voorzien van een pompje om het product te kunnen gebruiken. Geen van de flesjes bevat metaalelementen.