De geheimen van thuis wenkbrauwen lamineren met Nanobrow Lamination Kit
door VIERGE
| 257 bekeken

Hoewel het lamineren van wenkbrauwen al lange tijd bekend is, werd het de laatste paar seizoenen pas echt een populaire behandeling om thuis te doen.. Ja, tegenwoordig kun je deze behandeling eenvoudig thuis doen! Het enige wat je nodig hebt is een goede brow lamination kit, zoals de Nanobrow Lamination Kit! Lees hoe je thuis je wenkbrauwen kunt lamineren en wat de Nanobrow kit zo goed maakt!

lamineren wenkbrauwen

Wat is wenkbrauw lamineren?

Het lamineren van je wenkbrauwen is een semipermanente schoonheidsbehandeling voor de wenkbrauwen die je een aantal weken resultaat geeft. Je brengt speciale oplossingen aan op de wenkbrauwen die effect hebben op de structuur van wenkbrauwharen en helpt hun vorm en positie te veranderen. Deze behandeling lijkt op een permanent, wat ook effect heeft op de vorm van het haar. De lamineerbehandeling geeft gelifte, fluffy wenkbrauwen die veel volume hebben. Bovendien zijn ze in de juiste richting gevormd, vaak omhoog geborsteld de nieuwste wenkbrauwtrend volgend. Lamination helpt de wenkbrauwen te vormen en liften en geeft ze een dikkere look.

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – een unieke kit voor DIY brow lamination

Thuis je wenkbrauwen lamineren met de Nanobrow set duurt niet lang! Vergeet urenlang in de stoel, je kunt binnen 20 minuten een behandeling doen met 3 producten: brow lijm, lifting oplossing en een fixerende oplossing. Hoewel de Nanobrow Lamination Kit de behandeltijd significant vermindert blijven de effecten net zo lang (of zelfs langer) zichtbaar. Tot twee maanden lang perfect gevormde wenkbrauwen die er mooi en gezond uitzien. De Nanobrow kit is genoeg voor 10 behandelingen!

Brow lamination kit voor thuis – de Nanobrow Lamination Kit

De Nanobrow Lamination Kit bevat een set professionele producten, perfect voor thuis behandelen. De elegante set bevat:

 1. Brow lijm
 2. Lifting oplossing
 3. Fixerende oplossing
 4. Een set speciale applicators, een borstel en een spoolie
 5. Stap-voor-stap instructies over het uitvoeren van de lamineerbehandeling

Het is de moeite waard om te benoemen dat alle flessen in de Nanobrow Lamination Kit nauwkeurig genummerd zijn en je geen problemen hebt met bepalen welke je als volgende moet gebruiken. Zelfs als je voor het eerst je wenkbrauwen lamineert is de volgorde duidelijk.

wenkbrauwen lamineren nanobrow

Thuis wenkbrauwen lamineren – welke effecten mag je verwachten en hoe lang blijven ze zichtbaar?

 • Als eerste zien je wenkbrauwen er voller en dikker uit.
 • Je wenkbrauwen hebben een plezierige textuur en gezonde glans.
 • Brow lamination helpt de wenkbrauwen in de juiste positie te vormen, je hebt ultieme controle!
 • Thuis je wenkbrauwen lamineren temt zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen.
 • De wenkbrauwen zien er aantrekkelijk uit.
 • Meer gedefinieerde en volumineuze wenkbrauwen.
 • Ze zien er geweldig uit dus make-up is niet nodig!
 • De resultaten houden een aantal weken aan.
 • Je wenkbrauwen zien er symmetrisch uit.

Nanobrow Lamination Kit – voor wie?

Deze brow lamination kit voor thuisgebruik is een geweldige keus voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke styling methode die lang blijft zitten en je dagelijkse verzorgingsritueel makkelijker maakt. De kit is geschikt voor iedereen die zijn wenkbrauwen wil definiëren en de vorm wil verbeteren zodat ze wekenlang geen omkijken hebben naar de wenkbrauwen. Het is ook een geweldige optie voor iedereen die struggelt met de dagelijkse wenkbrauwmake-up en fans van de natuurlijke look. De Nanobrow Lamination Kit geeft je mooie wenkbrauwen die geen make-up nodig hebben!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Brow lamination – starterspakket. Nanobrow kit is perfect voor iedereen!

Ongeacht of je de wenkbrauwen voor het eerst lamineert of dit al veel vaker gedaan hebt, je hebt een goede DIY brow lift set nodig: de Nanobrow Lamination Kit zal je positief verrassen met zijn optreden, effecten en gebruiksgemak. Je bespaart ook tijd die je eerder besteedde aan het lamineren van je wenkbrauwen. Dankzij Nanobrow duurt een DIY brow lift maar 20 minuten!

Probeer de meeste trendy wenkbrauwbehandeling! Kies de Nanobrow Lamination Kit!