Bekijk onze lijst met top 8 beste wenkbrauwmascara’s en kies de beste!
door VIERGE
| 53 bekeken

Wenkbrauwmascara is een product dat je de perfecte make-uplook laat creëren zonder de haren te overbelasten. Het lijkt op normale mascara, maar heeft een andere consistentie. Ook de vorm van het borsteltje is anders. Creëer het henna-effect met mascara!

Hoe kies je de beste? Wij weten het antwoord. Maak kennis met onze 8 beste wenkbrauwmascara’s. Ze zullen je verrassen en passen bij elke gelegenheid. We helpen je met het maken van de juiste keuze!

TOP 8 WENKBRAUW STYLING MASCARA’S


Top 1. Nanobrow Shape Mascara

Dikkere, stylish en vlekkeloze wenkbrauwen binnen een paar seconden..? Deze effecten zijn mogelijk dankzij de mascara van Nanobrow. Als je op zoek bent naar een product dat onhandelbare haren temt, de wenkbrauwen er dikker uit laat zien en hun uiterlijk verbetert, dan ben je hier op de juiste plek! De Nanobrow Shape Mascara werkt perfect op elk type wenkbrauw. Het creëert een effect van optisch dikkere, nauwkeurig gestylde wenkbrauwen, de hele dag lang. De fijne consistentie zorgt ervoor dat het een genot is om zelf je make-up te doen. Hij is beschikbaar in drie natuurlijke kleuren die kale plekken camoufleren en een perfecte look creëren voor elke gelegenheid. Deze geweldige wenkbrauwmascara heeft een formule die niet plakt en de natuurlijke schoonheid van je wenkbrauwen laat zien. Ook heb je nooit teveel product op je wenkbrauwen. Er is geen betere weg naar de wenkbrauwen van je dromen! De speciaal ontworpen, nauwkeurige applicator scheidt de haren moeiteloos, bedekt ze met een prachtige kleur en blijft 24 uur lang zitten. Dit product kan niet onopgemerkt blijven.

Hoe gebruik je de Nanobrow Shape Mascara?

 1. Open de fles en borstel je haren met de nauwkeurige spoolie. Start in de binnenste hoek.
 2. Kam de wenkbrauwen omhoog en naar de zijkant waarbij je ze geleidelijk met kleur vult.
 3. Breng meer product aan op de staart, dit zorgt voor een natuurlijk effect.
 4. Laat de mascara drogen en breng meer lagen aan voor maximaal volume.

Meer lezen: www.nanobrow.nl


Top 2. Dior Diorshow On Set Brow

Deze waterproof wenkbrauwmascara bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Creëer opmerkelijke make-up die je ogen mooi doen uitkomen. De formule overleeft 24 uur. Hij levert dikke look met maximaal volume, zonder de wenkbrauwharen te overbelasten. Het product plakt niet en is verrijkt met microvezels die jouw uiterlijk verbeteren. Diorshow On Set Brow is beschikbaar in natuurlijke kleuren die kale plekken camoufleren. De make-up heeft een natuurlijke finish en ziet er ongelooflijk professioneel uit. De neutrale, universele kleuren passen bij de eigenschappen van jouw gezicht.

Hoe gebruik je Dior Diorshow On Set Brow?

 1. Breng een klein beetje van het product aan op je wenkbrauwen.
 2. Borstel de wenkbrauwen omhoog en naar de zijkant.
 3. Als je een lichtere kleur kiest, kun je hem in één of meerdere lagen aanbrengen.

Top 3. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Heb je fijne, dunne, onzichtbare wenkbrauwen? Neem voor altijd afscheid van ze en maak kennis met jouw mooie, dikke wenkbrauwen. Ze stralen! Met Benefit Cosmetics Gimme Brow word je weer verliefd op je wenkbrauwen! Deze gekleurde gel heeft een nauwkeurige applicator, in de vorm van een borstel. Het is puur plezier om zo je make-up te doen! Maximaal volume, opgevuld met een mooie kleur en perfecte vorm binnen no-time. De mascara bevat microvezels die aan de haren en huid plakken en een natuurlijk effect geven. De waterproof, langhoudende formule blijft de hele dag zitten. Het plakt niet en laat geen overtollig product achter. Benefit Cosmetics Gimme Brow is beschikbaar in tien kleuren, dus je vindt zeker de kleur die het best bij jou past.

Hoe gebruik je Benefit Cosmetics Gimme Brow?

 1. Doe het einde van de applicator op de binnenste hoek van de wenkbrauw.
 2. Beweeg de borstel over de wenkbrauw tot de staart, accentueer de vorm van je wenkbrauw.
 3. Borstel door de wenkbrauwen in de groeirichting om een dikkere, vollere look te creëren.

Top 4. Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara

Deze unieke wenkbrauwmascara maximaliseert volume en temt onhandelbare haren. Vanaf nu is je make-up elegant en perfect. De formule droogt snel en biedt je zowel een natuurlijke als een uitbundige look. Het product is ontworpen om de wenkbrauwen te definiëren en verzorgen. De wenkbrauwen zien er mooier uit, zelfs zonder make-up. Het is de perfecte manier om ze te accentueren en onhandelbare haren te temmen. Het ziet er natuurlijk uit, het gebruik is eenvoudig en het product wordt veel gekozen onder consumenten. Dit product is echt waar voor je geld en wordt door veel vrouwen aanbevolen.

Hoe gebruik je Lord & Berry Tinted Brow Mascara?

 1. Breng een kleine hoeveelheid mascara aan van de binnenste naar de buitenste hoek.
 2. Als het resultaat te subtiel voor je is, kun je meerdere lagen aanbrengen.

Top 5. Yves Rocher Eyebrow Mascara

Dit is zonder twijfel een interessante samenstelling. De mascara is een combinatie van een nauwkeurige waterproof formule en een verfijnde borstel. Het levert een uitstekende finish, waar je direct verliefd op wordt. Je creëert niet alleen dikke looks voor speciale gelegenheden, maar ook subtiele, natuurlijke make-up. Je weet zeker dat de make-up urenlang in perfecte conditie blijft. Yves Rocher’s fantastische applicator scheidt en kamt elke kleine haar. De formule bestaat voor 89% uit natuurlijke ingrediënten, met uitzondering van de transparante versie (deze bevat 49% natuurlijke ingrediënten). Het product is de moeite waard als je elegante wenkbrauwen wil.

Hoe gebruik je Yves Rocher Eyebrow Mascara?

 1. Open de mascara en doe het product op de verfijnde applicator.
 2. Borstel door je wenkbrauwen tot de vorm perfect is.

Top 6. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

Een wenkbrauwmascara die je een perfecte finish geeft. Dit innovatieve product temt onhandelbare haren moeiteloos zodat je er altijd goed uitziet. De Brow Mascara van Lancome accentueert de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en bedekt elke haar met een prachtige, subtiele kleur. Je wenkbrauwen zien er vanaf het eerste gebruik voller uit en er wordt goed voor gezorgd. 

Hoe gebruik je Lancome Sourcils Styler Brow Mascara?

 1. Bedek de spoolie met een kleine hoeveelheid van het product.
 2. Kam de haren met de handige applicator tegen de groeirichting in.
 3. Borstel de haren in de juiste richting en creëer de gewenste vorm.

Top 7. Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara

Deze gekleurde wenkbrauwmascara bevat speciale vezels voor het stylen en opvullen van de wenkbrauwen. Creëer een stylish en glanzende finish met Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara. Dankzij de compositie (met panthenol, vitamine B5) stylt hij niet alleen maar zorgt hij ook voor de wenkbrauwen. De gel-achtige consistentie vult de wenkbrauwen nauwkeurig op, verbetert hun textuur en maakt ze dikker. Kiko’s mascara laat je de vorm van je wenkbrauwen nauwkeurig definiëren en je wenkbrauwen subtiel opvullen, met een glanzende finish. Het is de perfecte optie voor dagelijkse make-up én speciale gelegenheden waarbij je wil dat jouw make-up lang blijft zitten. De speciale, kleine borstel brengt het product nauwkeurig aan en de kleur blijft de hele dag zichtbaar. Je vult je wenkbrauwen op met de prachtige kleuren. Bovendien ziet je gezicht er zachter uit.

Hoe gebruik je Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara?

 1. Doe een kleine hoeveelheid mascara op de borstel.
 2. Borstel door je wenkbrauwen totdat je tevreden bent met de vorm.
 3. Voeg meer product toe voor een sterker effect.

Top 8. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

De mascara van Yves Saint Laurent laat je ogen mooi uitkomen. De haren blijven tot 45 uur op de plek zitten! Creëer de gewenste vorm, een intense kleur en lever een natuurlijk, maar subtiel, effect. De formule bevat gel fixeermiddelen en semi-matte kleuren die bij elk type en vorm wenkbrauwen passen. De verfijnde spoolie zorgt voor ultiem gebruiksgemak. De langhoudende prestaties en intense kleur trekken veel klanten, van over de hele wereld, aan. De 3D resultaten glanzen zacht in het licht.

Hoe gebruik je Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara?

 1. Creëer een gelijkmatige laag op de wenkbrauw. Dit is de basis.
 2. Start met het aanbrengen van de mascara in de binnenste hoek.
 3. Definieer de vorm door de wenkbrauwen omhoog te kammen.
 4. Accentueer de hoeken met de ergonomische borstel.