Algae Micellar Shampoo van Nanoil: reiniging en verzorging vanuit de zee
door VIERGE
| 371 bekeken

Degenen die denken dat dit een gewone shampoo is hebben het fout! De micellaire shampoo met algen van Nanoil staat gelijk aan eenvoudig wassen, sterker haar en een fris gevoel. Bekijk wat het jou te bieden heeft en ruil jouw oude shampoo in voor de Algae Micellar Shampoo van Nanoil. Ervaar zelf dat deze verandering het echt waard is!

beste micellaire shampoo met algen Nanoil

Het verzorgen van jouw haar begint op het moment dat je naar een shampoo reikt. Het succes van de behandeling wordt bepaald door de juiste manier van behandelen: kan je het haar reinigen zonder vocht te verliezen? Elke conditioner en elk haarmasker werkt beter als het aangebracht wordt op goed voorbereid haar. Dit maakt de keuze voor shampoo zo belangrijk. Nanoil kent deze regel en heeft een serie shampoos ontwikkeld met micellen: licht, super effectief en verrijkt met extra ingrediënten die het haar verzorgen tijdens het wassen.

Shampoos van Nanoil: wat maakt ze zo anders?

Er zijn een paar redenen waarom je de Algae Micellar Shampoo van Nanoil echt moet proberen (of één van de andere shampoos van de Micellar serie van Nanoil, die beter past bij jouw voorkeuren).

micellaire shampoo met algen Nanoil
  1. Micellen oplossing: de groeiende populariteit van micellaire shampoos is geen toeval. Deze kleine moleculen (micellen) uit de shampoos van Nanoil reinigen het haar effectief door alle onzuiverheden en giftige stoffen te verwijderen. Het beste van alles: dit gebeurt zonder uitdroging van het haar en irritatie van de hoofdhuid te veroorzaken.
  2. Verzorgen tijdens het wassen: de toevoeging van hoge concentratie voedende stoffen is een innovatie in de shampoos. De plantaardige oliën en vitaminen die op de verpakking staan zijn in grote hoeveelheid aanwezig. Alle shampoos van Nanoil bevatten grote hoeveelheden stoffen die de kracht hebben om binnen in het haar te werken en daar te voeden, hydrateren en versterken.

Zee-algen in shampoo van Nanoil

Eén van de meest interessante ingrediënten in deze reeks haarverzorgingsproducten van Nanoil (shampoos, conditioners, maskers) is het Nori-algen extract. Deze kleine algen zijn niet alleen een bron van waardevolle voedingsstoffen maar beschermen ook tegen UVA- en UVB-stralen.

Dankzij dit bestanddeel dient Nanoil Algae Micellar Shampoo zijn doel als het gaat om het verzorgen van het haar dat bescherming nodig heeft, omdat deze shampoo:

  • beschermt tegen zonlicht en vrije radicalen.
  • beschadiging van het haar vermindert.
  • de veerkracht en glans terugbrengt.
  • irritaties verlicht.
  • het haar repareert en versterkt.

Micellaire shampoo met algen van Nanoil

Na deze Algae Micellar Shampoo van Nanoil van dichtbij bekeken te hebben is het moeilijk om het niet eens te zijn met het feit dat deze shampoo ontwikkeld is voor veeleisend haar. Dankzij de micellen werkt deze shampoo beter dan vergelijkbare producten en dankzij de algen verzorgt de shampoo de lokken tijdens het wassen. Het is interessant dat deze shampoo ook castorolie bevat. Castorolie zorgt voor de hoofdhuid en is antibacterieel. Dit is een simpel recept voor grondig gereinigd haar en een hoofdhuid vrij van irritatie, overtollig talg en roos.

Als je nog niet overtuigt bent dat de micellaire shampoo met zee-algen van Nanoil de beste keus is voor jou: bekijk de reviews. Duizenden vrouwen van over de hele wereld vertrouwen op Nanoil. Deze vrouwen hebben hun dagelijkse haarverzorging al verbetert en hun lokken mooier gemaakt tijdens het wassen. Ook jij kan dit!