Ontdek de kracht van een verleidelijke blik met clusterwimpers, de DIY Lash Extensions van Nanolash!
door VIERGE
| 11 bekeken

Mooi, dik en lang: dat is voor elke vrouw de definitie van perfecte wimpers. Niet elke vrouw kan echter zelf zo’n wimper look creëren. Daarom is het de moeite waard om wat aandacht te besteden aan de wimperclusters voor DIY gebruik van Nanolash!

wimper clusters

Zelf wimperextensions thuis aanbrengen: is de kwaliteit redelijk?

Veel vrouwen experimenteren graag met verschillende cosmetica en schoonheidsbehandelingen. Als het aankomt op wimperextensions, dan waren er altijd wel grenzen. Vrouwen kiezen voor mascara, permanente wimperextensions of een strip nepwimpers. Elk van deze oplossingen heeft zijn voor- en nadelen.

Mascara levert nauwelijks resultaten. Permanente wimperextensions verzwakken de natuurlijke wimpers. Aan de andere kant neemt het aanbrengen van een strip nepwimpers elke dag veel tijd in beslag. Ook laten de strips soms overdag opeens los.

Daarom mag je de clusterwimpers voor DIY wimperextensions van Nanolash zeker niet missen! Deze nepwimpers om zelf thuis aan te brengen gaan tot 5 dagen mee. Dit is het perfecte alternatief voor vrouwen die geen permanente extensions willen en willen experimenteren in het comfort van hun eigen huis.

 DIY Wimperextensions voor thuisgebruik - Starterset

DIY Eyelash Extensions: één product, verschillende versies

Het merk Nanolash heeft ervoor gezorgd dat de clusterwimpers voldoen aan de verwachtingen van moderne vrouwen. Vrouwen kunnen kiezen uit:

  • Een doos DIY Lash Extensions met 36 clusterwimpers in 3 verschillende lengtes (10, 12 en 14 mm). Er zijn 8 verschillende stylen om uit te kiezen!
  • Een wimperextension kit: naast de clusterwimpers bevat de kit ook bonder, sealer, applicator en remover.

We kunnen wel stellen dat vrouwen, dankzij de verschillende stylen en lengtes, bijzonder veel styling mogelijkheden hebben. Een look met extensions van 10 en 12 mm is perfect voor dagelijks gebruik. De Hollywood Volume look creëer je met 12 en 14 mm clusters.

Waarom zijn de DIY Lash Extensions het overwegen waard?

Dankzij de DIY Lash Extensions kunnen vrouwen eindelijk hun dromen laten uitkomen en thuis wimperextensions aanbrengen. De wimperclusters voor thuisgebruik werken goed voor zowel professionals als amateurs.

Deze clusterwimpers zijn handig in gebruik, het neemt niet meer dan 10 minuten in beslag om ze aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen:

  • Verwijder je make-up grondig en zorg ervoor dat er geen restjes meer op de wimpers zitten;
  • Breng een dunne laag bonder aan en wacht 30-60 seconden tot hij plakt;
  • Selecteer in de tussentijd de clusters en breng ze met de applicator aan. Plaats ze 1 mm van de wimperlijn af en meng ze vervolgens met de applicator met de natuurlijke wimpers.
  • Aan het eind coat je de wimpers met sealer om het plak te verwijderen.

Deze behandeling kan door elke vrouw uitgevoerd worden, zelfs als ze geen ervaring heeft met DIY wimperextensions.

Eén van de grootste voordelen van de DIY wimperextensions van Nanolash is de economische voordelen. De doos bevat 36 kant-en-klare strips, per behandeling gebruik je er gemiddeld 4-5. De doos is dus voldoende voor ongeveer 4 behandelingen.

De clusterwimpers voor DIY wimperextensions: samenvatting

De lichtgewicht wimperclusters van Nanolash verdienen een plaats in de premium categorie. Het duurt slechts 10 minuten om de DIY wimperextensions aan te brengen, zonder speciale voorbereiding.

Met een grote variëteit aan stylen en verschillende maten om uit te kiezen kun je met de DIY clusterwimpers elke look creëren die je wil. De look blijft tot 5 dagen zitten. Als je voor een natuurlijke look gaat, gebruik dan de kortere clusters. Voor de Russian Volume look gebruik je de langste!